Terug naar Standorte HomeInfoStandorteBloemendaal am Meer

Surfana Bloemendaal

Sinds 2011 organiseren wij vakanties voor levensgenieters en degenen die dat willen worden. Ons doel is om zo veel mogelijk mensen onze (surf) levensstijl, waar we extreem gelukkig van worden, te laten ervaren.

Locatie

Surfana Bloemendaal bevindt zich op camping De Lakens. Deze camping zit midden in de duinen, direct naast de zee en is voorzien van alle luxe die een mens nodig kan hebben. Na een zware dag naar de sauna of een lekkere massage, het kan allemaal. Val achterover met een goed boek in onze hangmat, chill op het camp, maak een wandeling door het prachtige duingebied of waag een dansje bij strandtent ‘Woodstock’.

Choose the Good Life

surfvakantie in nederland

Surfweek / Surf & Yoga in Holland

Wil je leren surfen op de beste golven die Nederland te bieden heeft of yoga doen midden in de duinen, terwijl je in comfortabele accommodaties verblijft met andere gelijkgestemde mensen? Zoek niet verder! Je hebt het beste surfkamp in Nederland gevonden, gerund door surfers voor surfers.

Word elke ochtend wakker met de opkomende zon boven de omliggende duinen. Wat wil je nog meer?

Bekijk de Surfweek in Bloemendaal

Bekijk de Surf & yoga week in Bloemendaal

Een te gek groepsuitje

Met je voeten in het zand, je haren in de wind en samen iets nieuws doen in de relaxte omgeving van het strand en de zee. Reken maar dat dit goede teambuilding is! Bedrijfsuitjes bij Surfana zijn op maat gemaakt, zodat iedereen het naar zijn zin heeft en een ontspannen en fijne dag beleeft!

  1. Voor groepen van 20-1.500 personen
  2. Op maat gemaakte bedrijfsuitjes

Bekijk de mogelijkheden

groepsuitje zandvoort

surfhostel bloemendaal aan zee

Surf Hostel Bloemendaal aan Zee

Je slaapt onder een prachtige sterrenhemel in één van onze surf sheddie’s met comfortabele matrassen. Dagelijks wakker worden met een heerlijk ontbijtje, fijne yoga les en als afsluiter een gezonde avond maaltijd.

Een internationaal hostel waar alles in het teken staat van dromen, inspireren en creëren met de nieuwe mensen die je hebt leren kennen.

Reserveer snel jouw Surf Sheddie

Klassenfahrt Holland

Ben je op zoek naar een leuk schoolkamp aan zee? Kom dan naar Bloemendaal en overnacht midden in de natuur! Met veel leuke activiteiten in zee en op het strand ben je verzekerd van een geslaagde schoolreis.

  1. Groepen van 20-200 personen
  2. Op maat gemaakte schoolkampen

Bekijk de mogelijkheden

schoolkamp duinen surfen

© 2019 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by New Fountain