Terug naar Standorte HomeInfoStandorteZandvoort

Surfana Zandvoort

Al sinds 2007 geven we surfles in Zandvoort. Inmiddels hebben we onze passie voor het surfen en de Noordzee aan tientallen duizenden mensen mee gegeven. We werken alleen met de beste materialen, zitten midden op het strand en vinden het te gek om dit ultieme geluk met een ieder die hier voor openstaat te delen.

Golfsurfen in Nederland, kan dat?

Jazeker! Al sinds 2007 brengen wij het geluk wat surfen met zich meebrengt over op iedereen die kennis wilt maken met het surfen in de Noordzee. Vanaf onze prachtige surfschool op het strand verzorgen wij surflessen en activiteiten voor zowel kids als volwassenen. Je vindt ons op de grens van Zandvoort en Bloemendaal aan Zee bij strandtent Rapa Nui.

Ervaar de magie

Laat je meeslepen door de golven van de zee, voel je één met het water en ervaar de kracht en energie van moeder natuur. Een gevoel dat niet valt te omschrijven maar wat wij wel met je kunnen delen.

Leer golfsurfen met de passie en liefde die wij hebben voor deze watersport en ervaar samen met ons de magie van de Noordzee.

ervaar de magie van golfsurfen zandvoort

uitgebreide theorie tijdens surfclub

Surfen voor Volwassenen

Surfana heeft een breed aanbod van verschillende surflessen. Zo hebben wij lessen voor beginners en gevorderden. Maar pas op.. het is verslavend!

Bekijk ons surf aanbod voor volwassenen

Een surfboard of wetsuit huren

Wil je naast je surflessen blijven oefenen? Of vind je het leuk om te surfen, maar heb je nog geen eigen materiaal? Bij ons kan je een surfboard huren of wetsuit huren. Dit kan al wanneer je één surfles hebt gehad, of al ervaring hebt met surfen. Bij Surfana Zandvoort zorgen we ieder seizoen voor een mooie selectie surfboards voor ieder niveau.

Bekijk de surfboard en wetsuit verhuur opties

surfboard huren

© 2019 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by New Fountain