Kinderkamp 8-11 jaar Zandvoort

Heb jij zin in een week lang leuke dingen doen op het strand? Kom dan naar ons kinderkamp in Zandvoort!

HomeKinderkamp 8-12 jaar Zandvoort

Het leukste jeugdkamp in Zandvoort

Dit is een te gek surfkamp voor kinderen. Heb jij zin in een week vol surfen en activiteiten op het strand? Kom naar het kidscamp van Surfana Zandvoort!

Wat houdt dit kinderkamp precies in?

Het kinderkamp is een surfweek zonder overnachting, het surfkamp is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Het surfen, plezier op het strand en in de duinen staat centraal bij dit te gekke surfkamp voor kinderen. Bij ons kidscamp heb jij een onvergetelijke tijd!

Elke middag zorgen wij voor een gezonde lunch zodat jij ook in de middag weer voldoende energie hebt om optimaal te genieten van de leuke spellen die we samen gaan doen.

Gaan we elke dag surfen?

Tijdens deze kampweek zal het surfen centraal staan. Van onze gecertificeerde instructeurs leer jij elke dag nieuwe dingen zodat je aan het eind van de week veel weet over het surfen en de zee. Naast het surfen hebben we ook veel andere leuke spelletjes zoals surfsieraden maken,slacklinen, bodyboarden, strandjutten, zandsculpturen bouwen en nog meer leuks!

Doe jij mee met dit te gekke kamp? BOEK HET SURFKAMP

Wat doen wij tijdens dit kinderkamp?

Tijdens je week op kamp wordt je een super goede surfer. Je krijgt elke dag 2 uur les van ervaren en gecertificeerde instructeurs van Surfana Zandvoort. Zij leren jou mega snel hoe je het beste op een golf kan surfen.

Daarnaast doen we elke dag leuke spelletjes en andere activiteiten, zoals bodyboarden, strandjutten, zandsculpturen bouwen, slacklinen, surfsieraden maken. We gaan allerlei spannende avonturen beleven in de duinen!

Expression Session

We sluiten de week af met de te gekke ‘Expression Session’. Dit is een grote verkleedpartij waarbij jij jouw surf kunsten laat zien aan alle ouders!

Naast het surfen van golven leren wij je ook speciale surf trucs waarmee jij extra indruk kan maken zoals de Buddha, de plassende hond en switch surfen.

 • Je bent elke dag op het strand!
 • Leer veel over surfen, stromingen en veiligheid
 • Een week om nooit te vergeten

Locatie: Surfkamp Zandvoort

Het surfkamp voor kinderen wordt gehouden op onze surfschool bij Strandtent Rapa Nui en het camp is gelegen op Camping De Lakens in Bloemendaal aan Zee. Let op: De kinderen worden altijd gebracht en gehaald bij de surfschool.

Doe jij mee met dit te gekke kamp? BOEK HET SURFKAMP

Veilig leren surfen

Al onze surf instructeurs werkzaam bij Surfana zijn gecertificeerd beach lifeguard en zijn opgeleid om mensen te kunnen redden uit zee als dit nodig is. Surflessen worden gegeven in kleine groepjes, waardoor ieder kind extra veel persoonlijke aandacht van hun instructeur krijgt. De kinderen krijgen per groepje de hele week les van dezelfde enthousiaste instructeur.

Begeleiding op het kamp

We werken zo veel mogelijk met vaste begeleiders die een achtergrond hebben aan de PABO, ALO, of een andere opleiding waarin kinderen en/of sport centraal staan. Daarnaast vragen wij van iedere surfinstructeur en begeleider een Verklaring Omtrent Gedrag op.

Reviews

Veelgestelde vragen

 • Mijn kind wilt graag met een vriend(in) in het groepje, waar kan ik dit aangeven?

  Dit kun je bij aanvang van het kidscamp op het strand aangeven Er zijn 4 weken (de eerste en de laatste 2) waarin we 2 grote groepen maken. Daarnaast zijn er alleen tijdens de surfles groepjes, de activiteiten worden met de hele groep gedaan.
 • Mijn kind heeft al vaker het kidscamp gedaan, komt hij/zij met de surfles dan wel in een gevorderden groepje?

  We proberen de groepjes zeker zoveel mogelijk naar niveau en leeftijd in te delen. Geef je ervaring bij aanvang op het strand nog even door.
 • Wat is de gemiddelde leeftijd?

  Doordat onze groepen gemiddeld 30-40 deelnemers hebben zijn vaak alle leeftijden goed vertegenwoordigd. Bij het indelen van de stamgroepjes houden we natuurlijk rekenen dat vriendjes en vriendinnetjes en leeftijdsgenootjes zo veel mogelijk bij elkaar zitten.
 • Mijn kind heeft een speciaal dieet of allergie

  Geen enkel probleem! Onze ervaren koks hebben (bijna) alles al voorbij zien komen, dus we gaan zorgen dat dit helemaal goed komt. Geef dit aan bij opmerkingen tijdens het boeken, dan wordt al deze informatie op één plek verzameld. Mochten wij vragen hebben zullen we even contact opnemen enkele dagen voor aanvang van het kamp.
 • Hoe groot zijn de groepen?

  De groepen bestaat uit maximaal 40 deelnemers. Dit is heel gezellig maar kan soms ook best druk zijn. Elk groepje van 8 deelnemers heeft haar eigen persoonlijke kampbegeleider die er voor zorg draagt dat haar kroost een topvakantie zal hebben.
 • Ik ben iets vergeten, hebben jullie dit gevonden?

  Alle spullen die achterblijven bergen we op in plastic bakken. Deze 4 bakken staan in een kast naast de receptie van de surfschool. Je kunt ieder moment langskomen en je vergeten spullen ophalen. Doe dit zsm! Omdat we heel veel gevonden voorwerpen hebben, bewaren we deze 1 tot 4 weken, daarna worden ze opgehaald door het goede doel. Wij zoeken niet jouw spullen in deze bakken en sturen vergeten spullen ook niet na. Dit is dus je eigen verantwoordelijkheid.
 • Kan ik een plek reserveren zonder te betalen?

  Op het moment dat er is betaald, is je boeking definitief. 4 weken voordat het kidscamp begint moet de betaling binnen zijn, daarna wordt je reservering verwijderd.
 • Kan ik ook mijn eigen materiaal meenemen?

  Uiteraard kan dat! Let wel op dat tegenwoordig de meeste vliegmaatschappijen extra kosten in rekening brengen als je je surfboard meeneemt. Check deze website om te kijken zien wat de extra kosten zijn per vliegtuigmaatschappij.
Doe jij mee met dit te gekke kamp? BOEK HET SURFKAMP

© 2021 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by New Fountain