Surfweekend Bloemendaal aan Zee

De wind in je haren en je voeten in het zand, dat is toch de beste start van elk weekend? Kom naar Bloemendaal aan zee voor de tijd van je leven!

Terug naar Surfcamp Wochenende HomeSurfcamp WochenendeSurfweekend Bloemendaal aan Zee

Surfweekend in Bloemenaal aan Zee (21+)

Leer surfen tijdens dit weekendje weg in eigen land. Je komt helemaal tot rust en zal energiek en met een voldaan gevoel terugkregen naar huis. 

Wat gaan we doen tijdens het surfweekend?

Tekst

Zin in een ontspannen weekend? KOM DAN NAAR BLOEMENDAAL AAN ZEE

Waar slaap je tijdens het weekend?

Tijdens dit weekendje weg verblijf je in ons Surf Hostel op camping De Lakens. Je overnacht midden in de natuur, maar wel met comfort!

Kies zelf hoe je wilt overnachten

We hebben verschillende opties qua overnachten. We hebben onze kampeerbungalows waar stapelbedden in staan, deze ruimte deel je met andere gasten van het surfweekend.

Als je behoefte hebt aan meer privacy kan je ervoor kiezen om in een tweepersoons surf sheddie te overnachten. Al onze bedden en sheddies zijn voorzien van kwalitatieve matrassen.

  • Bla
  • Bla
  • Bla
  • Bla

Locatie: Bloemendaal aan Zee

Surfana Bloemendaal bevindt zich op Camping De Lakens in Bloemendaal aan zee. Deze bijzondere plek laat je zien dat je niet ver hoeft te reizen voor een heerlijk vakantiegevoel.

We zitten midden in de duinen, direct naast de zee op één van de meest mooie en luxe campings van Nederland. Je kan lekker ontspannen in de sauna, een relaxte massage nemen of een mooie wandeling maken door het bijzondere natuurgebied: Nationaal Park Zuid Kennemerland.

Wilde dieren

Het natuurgebied waar ons Surf Hostel zich bevindt, zit vol met wilde dieren, zoals wisenten, wilde paarden, vossen en schotse hooglanders. Met de zee op een steenworp afstand zorgt dit ervoor dat iedereen die bij ons verblijft extreem relaxed is.

De legendarische strandtent Woodstock 69

Naast alle actieve activiteiten biedt Bloemendaal aan Zee ook veel leuke plaatsen om de gezelligheid op te zoeken. Rapa Nui is een leuke plek om te chillen of naar een leuk bandje te luisteren maar we raden ook zeker de legendarische strandtent Woodstock 69 aan. De bijzondere aankleding en programmering zorgen voor een hele chille en welkome sfeer.

Reviews

Veelgestelde vragen

    Zin in een ontspannen weekend? KOM DAN NAAR BLOEMENDAAL AAN ZEE

    © 2019 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by New Fountain