Terug naar Locations HomeInfoLocationsBloemendaal aan Zee

Surfana Bloemendaal

Sinds 2011 organiseren wij vakanties voor levensgenieters en degenen die dat willen worden. Ons doel is om zo veel mogelijk mensen onze (surf) levensstijl, waar we extreem gelukkig van worden, te laten ervaren.

Surfana Bloemendaal bevindt zich op camping De Lakens. Deze camping zit midden in de duinen, direct naast de zee en is voorzien van alle luxe die een mens nodig kan hebben. Na een zware dag naar de sauna of een lekkere massage, het kan allemaal. Val achterover met een goed boek in onze hangmat, chill op het camp, maak een wandeling door het prachtige duingebied of waag een dansje bij strandtent ‘Woodstock’.

Choose the Good Life

surfhostel bloemendaal aan zee

Surf & Beach Hostel Bloemendaal aan Zee

Je slaapt onder een prachtige sterrenhemel in één van onze surf sheddie’s met comfortabele matrassen. Dagelijks wakker worden met een heerlijk ontbijtje, fijne yoga les en als afsluiter een gezonde avond maaltijd.

Een internationaal hostel waar alles in het teken staat van dromen, inspireren en creëren met de nieuwe mensen die je hebt leren kennen.

Reserveer snel jouw Surf Sheddie

Surfana Festival

Een weekend lang de ultieme goodlife leven? Kom naar Surfana Festival! Meer dan 50 soorten clinics, Bands van over de hele wereld en een extreem relxte vibe.

Bekijk het festival

Surfana Festival

surfvakantie in nederland

Surfana Surfweek Bloemendaal

Wil je surfen op de beste golven die Nederland te bieden heeft, terwijl je in comfortabele accommodaties verblijft met andere gelijkgestemde surfers? Zoek niet verder! Je hebt het beste surfkamp in Nederland gevonden, gerund door surfers voor surfers.

Word elke ochtend wakker met de opkomende zon boven de omliggende duinen. Wat wil je nog meer?

Bekijk de Surfweek in Bloemendaal

Zomerkampen voor kinderen

Ben je tussen de 12 en 15 jaar en wil je ervaren hoe het is om te leven als een echte surfer? Kom dan naar ons jeugdkamp in Bloemendaal aan Zee!

Met je leeftijdsgenoten een week lang chillen en surfen. Even je smartphone laten liggen en genieten van de prachtige omgeving in de duinen van Bloemendaal. Alles wat je nodig hebt voor een top kampweek!

Bekijk het zomerkamp voor 12-15 jaar in Bloemendaal

gezellig zomerkamp in de duinen

© 2020 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by New Fountain