Stichting Surfana Festival

Doelstelling

Mensen op een dieper niveau met elkaar verbinden. Het culturele erfgoed en de surfcultuur in regio Zuid­ Kennemerland, maar ook in Nederland, in stand te houden en verder uit te dragen.

Onze Ambities

De Stichting is in 2018 opgericht met als doelstelling het produceren en organiseren van een jaarlijks festival in Zuid­ Kennemerland waarin de kernwaarden verbinding, cultuur, natuur en duurzaamheid centraal staan. Dit geldt ook voor de locatie van het festival. Wij laten aan een breed publiek zien publiek zien hoe bijzonder natuur en samenkomen is zonder overconsumptie van drank en drugs maar door te genieten van de natuur, creativiteit en andere mensen.

Duurzaamheid doelen voor 2021: Self sufficient Festival, 99% Zero Waste.

Bestuur

Voorzitter:
Diederik van de Wees

Diederik is al vanaf het begin nauw betrokken bij Surfana en het Surfana Festival. Hij weet daarom als geen ander wat de Surfana-vibe moet zijn en hoe hij deze neer kan zetten op het festival. Diederik is een echte socializer en erg respectvol naar zijn medemens. Niet geheel verrassend liggen zijn interesses in surfen, muziek, cultuur, natuur en mooie dingen en heeft sterk gevoel voor wat de juiste weg is.

Secretaris:
Ralf van Pelt

Inmiddels is Ralf al sinds vier jaar betrokken bij Surfana. Het was liefde op het eerste gezicht. Ralf weet dankzij zijn jarenlange ervaring bij Surfana precies wat een belangrijke waardes zijn voor een festival. Daarnaast is hij een heuse ondernemer met een positieve visie.

Penningmeester:
Rogier Groen

Rogier is al meer dan 12 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening, met opdrachten voor klanten als Heineken, Nutricia, Unilever, Powerhouse (Essent), Allego (Alliander), LM Windpower, RIVM, KPN en Sanoma. Momenteel is hij werkzaam bij Newskoolmedia als business controller. Naast zijn werk is hij vader, surf-fanaat, buitenmens, altijd in voor een feestje en reist hij nog steeds de wereld rond voor de mooiste surfspots!

Algemeen bestuur:
Hans van de Broek

Hans van de Broek is een grote naam binnen de Nederlandse surfscene. Hij is de oud voorzitter Holland Surf Association (HSA) en heeft een eigen surfschool (surfles.nl in Scheveningen) en een eigen strandtent. Hans heeft een bijzondere visie op het ondernemen en combineert dat met zijn andere passie: duurzaamheid. Hij vindt duurzaamheid zo belangrijk, dat zijn surfschool elektriciteit opwekt zonder gebruik te maken van ‘walstroom’. Het water wordt er verwarmd door zonneboilers. Dankzij het volledige groene dak won surfles.nl zelfs de Green Surfer Award in 2014.

Algemeen bestuur:
Liza van den Brink

Liza is een heuse Haarlemse cultuur tijger. Ze is de muziekprogrammeur bij de Haarlemse club ‘Patronaat’ en bij stichting ‘Parksessies’. Dit laatste is een kunstfestival dat op vier zomerse woensdagen in Haarlem wordt georganiseerd. Liza zet zich duidelijk héél graag in voor muziek en talent: het liefst werkt ze met kleine bandjes met talent en kan daarom perfect haar passie kwijt bij Surfana Festival.

Algemeen bestuur:
Nino Loupatty

Nino behoort al jaren tot de kern van Surfana. Hij heeft cultuur en natuur erg hoog zitten en vindt het belangrijk dat deze overlappende visie van Surfana uitgedragen wordt op alle vlakken. Door zijn wereldse avonturen, zijn vele reizen, hij verliefd is op surfen én zijn longboard past hij perfect bij de mindset van Surfana. Daarnaast is hij erg begaan met duurzaamheid en is zo ook op hoogte van alle bijbehorende trends.

Algemeen bestuur:
Denice Spaans

Denice is een echte socializer en kent zo ongeveer iedereen uit de Nederlandse surf-, horeca-, hippie en kunstenaarsscene. Ze past haar social skills dan ook dagelijks toe in haar eigen bedrijf waarbij ze trainingen geeft in het verbinden van mensen!

Directie

Creatief leider:
Maarten Zwetsloot

Maarten is al jaren een ondernemer in de surfbranche en werkt met het motto ‘love, passion, freedom’. Hij inspireert anderen graag onder het mom van: “Liefde hebben voor de mensen om je heen, passie voor wat je dagelijks doet en vrijheid in jouw keuzes richting geluk.” Sinds jaren zet Maarten zich met veel plezier in voor de sportieve én sociale aspecten van de Nederlandse surfcultuur. Met zijn betrokkenheid bij Surfana Festival gaat hij nog dieper in op de culturele aspecten zoals muziek, kunst en natuur en brengt dit allemaal samen voor Surfana.

Zakelijk leider:
Jorgo Tanis

Jorgo houdt van optimalisatie. Hij legde de fundering voor zijn analytisch vermogen tijdens zijn studie aan de Technische Universiteit in Delft en is sinds 2011 een ondernemer in de recreatieve branche. Hij is een onmisbare factor in de rest van het Surfana team en vult de het bestuur met zijn skills naadloos aan.

 

Get the last available tickets GET YOUR TICKET

© 2022 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by New Fountain