Surfvakantie in Frankrijk Moliets Plage

HomeSurfvakantie Frankrijk

Surfvakantie in Frankrijk

Sinds de eerste surfvakantie in Frankrijk in 2010 was het wel duidelijk: dit willen we vaker doen! En elk jaar is het weer enorm genieten tijdens deze relaxte surfvakantie in Frankrijk.

De villa staat in Moliets op slechts 10 minuten afstand lopen van het strand waar je ideaal kan surfen. ‘s Ochtends ga je met een instructeur het water in voor een les of coaching sessie en de rest van de dag kan je doen wat je wilt. Lekker relaxen bij het zwembad van de villa, de prachtige omgeving verkennen of natuurlijk nog meer surfen! We hebben een eigen kok die je de hele dag verwent met (h)eerlijk eten.

De dagen sluiten we af met een gezellig diner met heerlijke Franse wijnen en er wordt uitgebreid nagetafeld. Tijdens deze week wordt er van alles georganiseerd. Denk aan een dagtrip naar San Sebastian (Spanje) of Biarritz, de surf outlet in Hossegor of een wijn proeverij. Kortom, een week waarin je je surfskills kan verbeteren, je lekker buiten in de natuur bent en waar je kan genieten van al het moois wat we met elkaar ervaren tijdens deze heerlijke surfvakantie in Frankrijk!

Kleine groepjes

Omdat we de groep graag klein en gezellig willen houden, er is ruimte voor 8 gasten per week. Je hoeft niet perse te kunnen surfen; er is les voor beginners die nog nooit gesurft hebben, gevorderden en alles ertussenin. Een Surfana surftrip is zeer geschikt voor mensen die alleen willen komen!

Locatie: Moliets Plage

Moliets ligt in de provincie Les Landes, in het zuidwesten van Frankrijk. De omgeving van Moliets is prachtig met haar duinen, het uitgestrekte strand, de rivier en het bos. Een heerlijke plek om lekker tot rust te komen.

Hoe kom ik in Frankrijk?

Aangezien bijna iedereen met het vliegtuig komt, is het het beste om een vlucht vanaf Amsterdam naar Bordeaux te nemen.De vluchten zijn in deze periode het makkelijkst te boeken via Transavia of easyJet. Zo betaal je voor een retour met Transavia vanaf Amsterdam tussen de €80,- en €250,-. Wij halen je dan op van het vliegveld.

Meer info Alles wat je nog weten wil

Reviews

Eerst even oefenen in Nederland?

Kom lang bij een van onze locaties

© 2022 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by New Fountain