GOLFSURFEN IN NEDERLAND

De geschiedenis van surfen in Nederland

Golfsurfen in Nederland was altijd een sport voor een klein groepje mensen dat deze sport was tegen gekomen in het buitenland. Deze pioniers surften op surfboards die ze in het buitenland hadden gekocht en mee naar Nederland hadden genomen.

Afgelopen jaren is surfen steeds populairder geworden, en steeds meer mensen beseffen dat je ook in Nederland heerlijk kan surfen. Dit komt mede door de steeds betere voorspellingsmethodieken en blogs over surfen in Nederland. Ook wordt het materiaal van wetsuits steeds beter, waardoor je nu zelfs in de winter heerlijk warm kunt surfen in onze Noordzee!

Surf scene

De surf scene in Nederland is groter aan het worden en steeds meer mensen vinden hun geluk in deze magische sport. Je hebt dan ook steeds meer websites over surfen en daarnaast komt er 4 keer per jaar een magazine uit over golfsurfen in Nederland.

Lifestyle

Het mooiste van golfsurfen in Nederland is de bijzondere sfeer die het met zich mee brengt. Als Nederlandse surfer lig je met weer of geen weer in het water en dit kan magische momenten opleveren wanneer je één bent met de elementen.
De wat grimmig ogende Noordzee, uitgestrekte Nederlandse stranden, een zeehondje die even komt kijken wat jij doet op die maffe plank en ga zo maar door. Dat zijn de momenten die je tot diep van binnen het pure geluk laten voelen.

© 2024 Surfana | Algemene voorwaarden - Privacy Policy - Website by Sturdy digital