Groepsactiviteiten Bedrijfsuitje

Bekijk hier al onze clinics en workshops. Al onze programma’s zijn op maat maar de kosten zijn hetzelfde en worden berekend per uur.

Reserveer hier

Teambuilding, Groepsactiviteiten en Beachclinics

Samen spelen. Samen beleven..
Dat doen we eigenlijk te weinig toch!? En niets is fijner dan bewegen in de buitenlucht. Ons strand geeft jullie nog een beetje extra zuurstof.

Door ons grote aanbod aan groepsactiviteiten kunnen we het perfecte strand programma voor jullie samenstellen. Maak een keuze uit ons grote aanbod bijzondere outdooractiviteiten met allemaal verschillende kenmerken: intensief, ontspannen, educatief, sportief. Samen of alleen, in het water of op het droge.

Bij onze teambuilding programma’s ben je volledig aangewezen op elkaar. Gezamenlijkheid is key. Zet jullie unieke individuele skills in op het juiste moment en samen zullen jullie zegevieren…

Bekijk hieronder onze beachclinics en groepsactiviteiten

Teambuilding Expeditie robinson

Expeditie Surfana

Teams wagen zich in een spannende race tegen de klok aan grootse én originele uitdagingen waarbij er allerlei verschillende skills worden gevraagd. Bij iedere game staat een andere kwaliteit centraal zoals kracht, doorzettingsvermogen, ruimtelijk inzicht, balanceren, snelheid, communicatie en behendigheid dus iedereen kan zijn steentje bijdragen!

Intensiteit ***

Beachgames bloemendaal strand

Beachmasters

De teams strijden tegen elkaar op het scherpst van de snede. Onze ludieke en actieve activiteiten wisselen elkaar vlot af zodat er met een hoge spanningsboog gestreden zal worden om de winst. Met goed samenspel zijn jullie de tegenstanders te slim en snel af en staat die felbegeerde Beachmasters Trofee straks op jullie bureau!

Intensiteit ****

Bedrijfsuitje op strand zandvoort

Golfsurfen

Altijd al eens willen leren
golfsurfen? Jouw surfleraar
gaat er alles aan doen om het surfen zo snel mogelijk onder de knie te krijgen. Maar let op!! De adrenaline gaat keihard door je lijf gieren dus voor je het weet ben je verslaafd…

Intensiteit ****

Kom je met maximaal 16 personen en wil je alleen surfen? Boek dan hier rechtstreeks een surfles!

SUPpen

(Super) SUPpen

SUPpen, oftewel Stand up paddling is jezelf staand voortbewegen op een groot surfboard met een peddel. Balanceren, draaien, snelheid maken en misschien een golfje pakken. Solo of met een groep op een mega board.

Intensiteit ***

Korren

Vertaling: Sleepnetvissen.. Samen met zeebonk Gjalt halen jullie een groot sleepnet langs de zeebodem van onze mooie kustlijn. Je mag mee het water in maar dat hoeft niet! Het zal je verbazen wat er allemaal leeft in onze Noordzee..

Intensiteit *

powerkiten bedrijfsuitje op het strand

Powerkiten

Deze uitdagende activiteit is voor iedereen toegankelijk. Je leert omgaan met de indrukwekkende power van onze kites en ervaart de kracht van de wind terwijl jij de baas wordt over de vlieger. We zorgen voor een uitdaging op maat.

Intensiteit ***

Pluk safari

Samen met Wies Teepe (biologe, natuurgids en kokkin) ga je de natuur in. Ze leert je welke planten je kunt verzamelen voor de lekkerste gerechten en waar je op moet letten bij het plukken. Voortaan loop jij heel anders door onze prachtige duinen. Back to basic dus!

Intensiteit *

Archery tag

Een kruising tussen trefbal en paintball… Gewapend met pijl en boog ga je je tegenstanders proberen uit te schakelen. Klinkt spannend toch!? Is het ook..
Wel heel veilig door de speciale pijlen en je beschermende masker.
Deze activiteit is altijd een schot in de roos!

Intensiteit ***

Hoopdance

Hoelahoepen is een speelse en sierlijke manier van bewegen. Een kunstvorm op zich. Eerst wordt de basistechniek van hoelahoepen uitgelegd en vervolgens worden er trucjes geoefend! Dit alles op relaxte muziek is een heerlijke belevenis.

Intensiteit **

yogavakantie

Yoga

Het strand met de zee als achtergrond geeft een extra dimensie om je helemaal zen en relaxed te voelen. Op basis van ademhaling en beweging leer je contact te maken met jezelf en je lichaam. Na een yoga workshop kun je er weer helemaal tegenaan.

Intensiteit **

Trampoline bloemendaal aan zee

Trampoline springen

Weet je nog, vroeger? Lekker stuiteren op de trampoline.. Dat lekkere gevoel in je buik. Nou dat is precies het gevoel waar we samen naar op zoek gaan. Springen, stuiteren, bouncen én wie weet leer je nog een leuk trucje..

Intensiteit ***

Zandsculpturen

Tijdens zandsculpturen bouwen haal je de echte zandkunstenaar in je naar boven. Precisie, creativiteit en samenwerking zijn de sleutelwoorden bij deze workshop. Het resultaat is altijd uniek en verrassend.

Intensiteit *

Beach volleybal op Zandvoort

Beachvolleybal

Samen lekker volleyballen met je blote voeten in het zand. Beachvolleybal is natuurlijk dé klassieker onder de strandspelen en levert gegarandeerd veel plezier op.

Intensiteit **

Jeux des boules zandvoort strand

Jeux des boules

De favoriete sport van de Fransen hebben we op ons Nederlandse strand tot next level getild. Geen rollende ballen maar hoge bogen door de lucht. Als de ander er mooi voor ligt, gooi je jouw bal er gewoon bovenop.

Intensiteit *

(Kick)Boksen

Boksen is een heerlijke workout, zeker in de frisse buitenlucht op het strand. Niet tegen elkaar maar met elkaar. Techniek, cardio, kracht, evenwicht en reactievermogen. Boksen heeft het allemaal!

Intensiteit ****

Raften

Je peddelt je met je groep een weg door de onstuimige branding van de Noordzee. Een gevecht tegen de kracht van de golven of een balans challenge waarin je moet vertrouwen op elkaar.

Intensiteit ***

Salsa

Salsa betekent in het Spaans “saus”. Allerlei ingrediënten bij elkaar vormen een smakelijk geheel. Hetzelfde geldt voor de dans! En ja, iedereen kan salsa leren dansen, zeker met onze docent!

Intensiteit **

Powerboat

Altijd al eens over het water willen racen? De reddingsbrigade Bloemendaal knalt jullie in topsnelheid over de golven alsof je in een levensechte reddingsactie zit..

Intensiteit **

  • Mooie locatie op het strand
  • Sluit de dag af met een heerlijke barbecue
  • Het zonnetje op je hoofd en je voeten in het zand
  • Choose the good life!

© 2024 Surfana | Algemene voorwaarden - Privacy Policy - Website by Sturdy digital