Referenties Surfana events

Review ROYAL HASKONINGDHV

‘Wij hebben echt een geweldige dag gehad!’

“Hi Erwin,

Wij hebben echt een geweldige dag gehad! Iedereen was ook erg enthousiast over de activiteiten die er te doen waren.

Inderdaad het weer was niet geweldig, maar dat mocht de pret gelukkig niet drukken.

Betreft feedbackpunten die heb ik eigenlijk niet. Alles was duidelijk en werd goed begeleid. Nogmaals bedankt!

Groeten, Marlies”

Programma

Aankomst
Koffie/Thee
2 uur workshops en clinics
Lunch
2 uur teambuilding Activiteiten


Review FAMOUSGREY

FAMOUSGREY: “Beste teambuilding ooit!”

We waren met een grote groep (ca. 60 personen) op teambuilding bij Surfana. In samenwerking met ons heeft Surfana een volledig gepersonaliseerd programma in elkaar gestoken. Ze hielden rekening met al onze feedback en hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat alles tot in de puntjes geregeld was. Zo was er een duinpluktour voorzien voor diegenen die het rustig aan wilden doen en raften en surfen voor zij die graag iets spannenders wilden. En hoewel het met een koud, nat wetsuit (en voor sommigen met een serieuze kater) een hele opgave lijkt om het water in te duiken bij +/- 12° was het uiteindelijk een fantastische ervaring.

De organisatie was over het algemeen echt super geregeld en de communicatie verliep zowel voor als tijdens de teambuilding zeer vlot. Ze zorgden er constant voor dat we niks te kort kwamen, zowel op de camping als in strandbar Rapa Nui. Zo kregen de vegetariërs het, naar eigen zeggen, ‘beste eten ooit op een teambuilding’, voorgeschoteld. En ook de andere collega’s waren zeer tevreden van het eten.

We wisten dat we niet de gemakkelijkste klanten waren als creatief reclamebureau maar ze wisten met onze originele verzoeken ‘kunnen we geen zeskamp doen op het strand maar dan enkel met opblaasbare spelletjes’ perfect om te gaan.
We vonden het dan ook erg fijn om te merken dat zij ook zo’n plezier hadden met hun team en het organiseren van de zeskamp!

Dankjewel voor de goede zorgen en voor de zoals onze baas het omschreef ‘beste teambuilding ooit’. (Juist ja, dat is 2x beste …. ooit in 1 review, niet slecht hè! )

Groetjes,

FamousGrey
www.famous.be


Review UBM


We doen wat we zelf ook heel leuk vinden en het blijft te gek om te zien hoe mensen dit ontvangen en ervaren! Lees hieronder de review van UBM, die op 6 juli bij ons op het strand langskwamen voor een bedrijfsevenement:

“We just wanted to say a huge thank you from Dee and I! You and your team definitely delivered what you promised – great activities and a wonderful relaxed atmosphere at Rapa Nui for our team. Very accommodating and helpful to!

We had a brilliant few days and the weather was just the icing on the cake

Thanks again!”


Review Get together Nick September

Na een druk seizoen van trainingen geven wilde onze trainer en coach Nick een relaxte dag organiseren voor zijn klantenkring. Waarom niet op ons camp? Niet iedereen kende elkaar maar de sfeer was meteen goed! We hebben lekker gesurft, gewandeld en gechilld op het strand en het camp. Als afsluiting hadden we een heerlijke BBQ!


Review PHILIPS


Zo even uit het kantoor. We hadden lekker strandweer en iedereen kon helemaal los op de expeditie Surfana toestellen. Er werd fanatiek gestreden maar er kon uiteindelijk maar 1 winnaar zijn.

© 2024 Surfana | Algemene voorwaarden - Privacy Policy - Website by Sturdy digital