Bedrijfsuitje op Vlieland

Bedrijfsuitje op Vlieland

Met het gehele team tot rust komen en even ontsnappen aan de werkdruk? Dat lijkt ons een goed plan. Wij bieden hier de ultieme oplossing voor. Kom met je collega’s naar een van de mooiste plekjes van Nederland voor plezier, ontspanning en rust!

Wat is er mogelijk?

Wij gaan ervoor zorgen dat dit bedrijfsuitje precies zal zijn naar jouw wensen. We hebben veel verschillende activiteiten die we kunnen doen en verschillende mogelijkheden tot overnachting. Daarnaast kunnen we een barbecue verzorgen of kan je ervoor kiezen om in het pittoreske Vlielandse dorp te gaan dineren. Je stelt dus zelf je ideale bedrijfsuitje samen!

sunset op vlieland

Waarom met je bedrijf naar Vlieland?

Je verzamelt in Harlingen en stapt daar op de veerdienst. Op de boot heb je anderhalf uur om helemaal te rust te komen terwijl je dobbert over de waddenzee.

Eenmaal aangekomen op Vlieland ben je totaal ontspannen en kun je genieten van de heerlijke vibes van het eiland.

Back to the basics

Waar overnachten we?

We hebben verschillende opties. We hebben 2 persoons tenthuisjes of groepsaccommodaties waar je met 12 personen in kan slapen zijn en ideaal zijn voor groepen. Als je wat meer luxe wilt kan je er ook voor kiezen om in een hotel te slapen en wil je echt back to basic? Dan kan je ook zelf tenten meenemen en old school kamperen!

© 2023 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by Sturdy digital