Bedrijfsuitje op Vlieland

Bedrijfsuitje op Vlieland

Met het gehele team tot rust komen en even ontsnappen aan de werkdruk? Dat lijkt ons een goed plan. Wij bieden hier de ultieme oplossing voor. Kom met je collega’s naar een van de mooiste plekjes van Nederland voor plezier, ontspanning en rust!

Hoe ziet een dag met jouw bedrijf op Vlieland eruit?

Bij Surfana Vlieland maak je de keuze uit onze twee pakketten. Duik jij met je team voor drie dagen helemaal in surf en yoga? Of kies je liever voor een pakket waarbij je een complete ervaring krijgt van de Vlielandse natuur?

Met het Surf & Yoga pakket krijgen jullie twee surf workshops en genieten jullie van een yoga workshop. Bij het Back-to-Nature pakket gaan jullie surfen, mee met de Vliehors Expres en krijgen jullie een excursie van staatsbosbeheer. Bij beide pakketten regelen wij de boottocht voor jullie. De eerste dag worden jullie verwelkomd met een borrel & diner en verzorgen wij op de tweede dag een BBQ. In het programma is natuurlijk ook ruimte overgelaten voor jullie eigen invulling.

Let’s Go

Heb je interesse? RESERVEER DAN DIRECT

sunset op vlieland

Waarom met je bedrijf naar Vlieland?

Je verzamelt in Harlingen en stapt daar op de veerdienst. Op de boot heb je anderhalf uur om helemaal te rust te komen terwijl je dobbert over de waddenzee.

Eenmaal aangekomen op Vlieland ben je totaal ontspannen en kun je genieten van de heerlijke vibes van het eiland.

Back to the basics

Waar overnachten we?

We hebben groepsaccommodaties waar je met 12 personen in kan slapen zijn en ideaal zijn voor groepen. Wil je echt back to basic? Dan kan je ook zelf tenten meenemen en kamperen!

Heb je interesse? RESERVEER DAN DIRECT

© 2024 Surfana | Algemene voorwaarden - Privacy Policy - Website by Sturdy digital