Schoolkamp organiseren? Bloemendaal aan Zee & Vlieland

Een onvergetelijk schoolkamp organiseren blijft een uitdaging. Beleef samen met de klas een uniek schoolkamp op één van onze prachtige locatie midden in de natuur.

Het leukste schoolkamp van Nederland!

Ga met jouw school naar Bloemendaal aan Zee of naar Vlieland voor een unieke ervaring. De prachtige omgeving biedt veel mogelijkheden tot leuke activiteiten.

Wat houdt deze kampweek in?

We organiseren verschillende soorten werkweken, schoolreisjes en kampweken voor scholen. We hebben veel ervaring met het organiseren van introductieweken. Ook voor sport oriëntatie weken zit je goed bij ons. Surfen is natuurlijk onze specialiteit maar er zijn genoeg andere activiteiten die we kunnen doen, zowel op het strand als daaromheen. Alles is mogelijk! Van alleen accommodatie tot een geheel verzorgd schoolkamp.

Het is altijd strandweer!

Een beetje water, daar doen we niet moeilijk over. Het is tenslotte een surfcamp. Mocht het nu stormen of stortregenen, dan hebben we een uitdagend alternatief programma dat we in overleg kunnen draaien. Ook als er geen golven zijn, zijn er veel alternatieve wateractiviteiten. Kortom: We maken er altijd en voor iedereen een feestje van.

Wil jij ook met Surfana op schoolkamp? VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Welke locatie spreekt jou aan?

Bloemendaal aan Zee

Op Camping de Lakens, de locatie van het surfcamp bevind je jezelf midden in de natuur en komen er konijnen, vossen en zelfs herten voorbij. Vanaf het camp loop je in vijf minuten naar het strand voor een verfrissende duik of om te genieten van een zonsondergang!

Activiteiten

Jullie kunnen ervoor kiezen om elke dag te beginnen met een surfles en daarnaast het programma uit te breiden met verschillende strand- en wateractiviteiten, teamspelen, tours en/of workshops. Denk bijvoorbeeld aan powerkiten, beachgames, korren (vissen in ondiepe zee met een net), raften, een biologieles in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, of een fiets huren om Haarlem of Amsterdam te bezoeken.

Accommodaties

Er is keuze tussen verschillende soorten accommodaties op het Surfana Surfcamp of de mogelijkheid om met eigen tenten op Camping de Lakens te kamperen. Onze accommodaties variëren tussen groepstenten voor 14 personen of luxere tent(huisjes) voor 2 tot 5 personen.

Schoolkamp op Vlieland

Surfana Vlieland bevindt zich op 1 van de de leukste campings van Nederland, slechts een duin verwijdert van het Noordzeestrand. Op Kampeerterrein Stortemelk kampeert iedereen nog echt in tenten in een natuurlijk duingebied. Heel bijzonder!

Activiteiten

We hebben veel sportieve activiteiten zoals surfen, SUP’en, powerkiten, longboarden, beachvolleybal, ultimate frisbee en strandvoetbal. Daarnaast bieden we andere leuke activiteiten aan zoals een Pub-Quiz, mini-golf toernooi, Vlieland Fotospel, bezoek aan de vuurtoren of een excursie op het wad. Het is hier toegestaan om een kampvuur op het strand te maken, de perfecte manier om een mooie dag gezamenlijk af te sluiten!

Accommodaties

Op ons Surfana Surfcamp op Vlieland kan je kiezen tussen groepshuisjes voor 16 personen of surf sheds voor 2 personen. Ons camp beschikt over ruime chille area’s, zowel binnen als buiten waar je met klasgenoten lekker kan chillen.

Wil jij ook met Surfana op schoolkamp? VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Reviews

© 2024 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by Sturdy digital