Sportles of klassenuitje Zandvoort

Wil je een te gekke sportles organiseren voor je leerlingen? Of mag je een klassenuitje organiseren? Iedere leerling komt na de surfles enthousiast het water uit!

Surfen met jouw klas!

Surfen is voor jongeren de perfecte manier om op een sportieve manier los te koppelen van de smartphone, terug te stappen in de natuur en te genieten van de zee.

Over de positieve effecten die de natuur en met name water op ons heeft, is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan. Iedere surfer is het er wel over eens dat surfen een geluksverhogend effect heeft.

Over de surfles

De Noordzee is perfect om te leren surfen en er staat bijna elke dag wel een surfbare golf op de voorspelling. De surfles begint met een gezamenlijke warming-up, vervolgens krijgen de leerlingen in groepjes surfles en na de surfles kunnen de leerlingen nog even genieten op het strand.

Veiligheid en grote aantallen

Surfana Zandvoort kan tot 80 leerlingen in groepjes van maximaal 8 leerlingen tegelijk surfles geven en werkt met een vast team van ervaren en gecertificeerde instructeurs. Allen hebben een (up to date) lifeguard en surfcoach level 1 certificaat. Hierdoor is de surfles met de schoolklas leuk en veilig!

  • Goed bereikbaar met het OV
  • Erg leuk om met je klasgenootjes op het strand te zijn
  • Op het strand is het altijd feest!

Locatie: Zandvoort

Onze prachtige surfschool is gelegen op het terrein van strandtent Rapa Nui, nog net binnen Gemeente Zandvoort, maar voor het zicht eigenlijk al onderdeel van Bloemendaal aan Zee. Het is inderdaad wat verwarrend, maar reis dus vooral af naar Bloemendaal aan Zee, dan vind je ons snel genoeg!

Faciliteiten op de surfschool

  1. De surfschool is voorzien van twee ruime kleedkamers (1 voor de jongens, 1 voor de meiden) en deze zijn beide voorzien van een warme douche.
  2. Gelegen op het terrein van strandtent Rapa Nui.
  3. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wil jij ook surfen met jouw klas? RESERVEER DIRECT EEN SURFLES

© 2024 Surfana | Algemene voorwaarden - Privacy Policy - Website by Sturdy digital