De Teambuilding programma's Team up!

Wat gaan we voor teambuilding activiteiten doen op het strand?

Naast alle groepsactiviteiten zijn er ook speciale teambuilding programma’s. Jullie kunnen puur de strijd met elkaar aanbinden door middel van de beachgames of nog uitdagender en creatiever aan de slag gaan met Expeditie Surfana.

Uiteraard zijn deze programma’s ook perfect te combineren met één of meerdere van onze clinics. Bekijk de mogelijkheden hieronder. Vragen?

Neem contact met ons op

Onze programma's

expeditie surfana teambuilding

Expeditie Surfana | 2 uur

beach games bedrijfsuitje strand

Beach games | 1,5 uur

Zandsculptuur bouwen | 1,5 uur

De combi programma’s

Combineer de Beachgames of Expeditie Surfana met 1 of meerdere clinics voor nog meer inspiratie!

Beachgames + strand / water activiteit

Expeditie Surfana + strand / water activiteit

Alle activiteiten

  • Mooie locatie op het strand
  • Sluit de dag af met een heerlijke barbecue
  • Het zonnetje op je hoofd en je voeten in het zand
  • Choose the good life!

Tip: Expeditie Surfana

Expeditie Surfana bevat de ultieme teambuilding activiteiten voor op het strand! Jullie strijden op 9 verschillende onderdelen waar de vaardigheden kracht, ruimtelijk inzicht, balans, doorzettingsvermogen, techniek, denkvermogen, snelheid en behendigheid aan bod komen. Bekijk voor een impressie het filmpje.

Teamuitje op het strand

Zo’n superleuke stranddag is natuurlijk ideaal voor sport teams of om met collega’s te organiseren. Er ontstaat een altijd bijzondere dynamiek als je samen bent in een vrije en speelse omgeving zoals het strand.

Wil je er echt een leuk teamuitje van maken? Blijf dan bij ons overnachten in de Bloemendaalse duinen.

Teamuitje organiseren

bedrijfsuitje strand

Reviews ( 5 )

Adrienne

Bedrijfsuitje Newcraft

Hééél erg bedankt voor het organiseren van Expeditie Surfana en de overnachting bij het Surfkamp! Ik vond het erg fijn met jullie samen te werken en ik heb ook veel positieve reacties ontvangen over de activiteit en locatie. Ontbijt was goed geregeld, leuke ruimte, wel wat weinig zitplaatsen voor zo’n grote groep.

Henriette

Diract IT

Wij hebben het super leuk gehad!! Het surfen viel niet mee met de harde wind, maar alle deelnemers zijn heel enthousiast!! Iedereen heeft genoten, kortom we hebben een geslaagd bedrijfsuitje gehad!! Dank voor jullie inzet en enthousiasme.

Jan Willem Hilbron

Directeur HMSHOST Schiphol Airport

Al verschillende jaren vieren wij een bedrijfsfeest bij Rapa Nui en Surfana Zandvoort. De sfeer, de activiteiten en het eten zijn geweldig en sluiten perfect aan op de sfeer die wij willen neerzetten. Ook met slecht weer kunnen ze op korte termijn het programma op een leuke manier aanpassen.

Janneke

Philips

Het was een supermiddag! Wat ik al tegen je zei aan het eind van de expeditie Surfana: ik heb alleen maar positieve reacties ontvangen! Het mooiste was dat alle ego’s opzij werden gezet en ieder in zijn eigen team voor het beste resultaat ging; WINNEN!!! Iedereen heeft het geweldig naar z’n zin gehad! HEEEEEEL erg bedankt hiervoor!

Kirsten

Exsin

Jullie bedankt voor een super gezellige en geslaagde middag!

Uiteraard is jouw programma te combineren met een heerlijk hapje en drankje.

Menukaart

Vragen? Bel 06 – 15 398 560 of stuur een e-mail.

© 2023 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by Sturdy digital