Terug naar Locaties HomeInfoLocatiesBloemendaal aan Zee

Surfana Bloemendaal

Sinds 2011 organiseren wij vakanties voor levensgenieters en degenen die dat willen worden. Ons doel is om zo veel mogelijk mensen onze (surf) levensstijl, waar we extreem gelukkig van worden, te laten ervaren.

Locatie

Surfana Bloemendaal bevindt zich op camping De Lakens. Deze camping zit midden in de duinen, direct naast de zee en is voorzien van alle luxe die een mens nodig kan hebben. Na een zware dag naar de sauna of een lekkere massage, het kan allemaal. Val achterover met een goed boek in onze hangmat, chill op het camp, maak een wandeling door het prachtige duingebied of waag een dansje bij strandtent ‘Woodstock’.

Choose the Good Life

Surfana bloemendaal bed and breakfast chill ruimte

Surfana Camp Bloemendaal aan Zee

Je slaapt onder een prachtige sterrenhemel in één van onze surf sheddie’s met comfortabele matrassen. Dagelijks wakker worden met een heerlijk ontbijtje, fijne yoga les en als afsluiter een gezonde avond maaltijd.

Een internationaal camp waar alles in het teken staat van dromen, inspireren en creëren met de nieuwe mensen die je hebt leren kennen.

Tussen april en september kan je een 2 persoons surf sheddies of  4 tot 6 persoons familie accommodaties reserveren.
Meer informatie

Surfeza Weekend

Verblijf het weekend van 10-13 september in ons Surfana Surfdorp tijdens het Surfeza Weekend. Geniet van veel live muziek, surf, 1.5 meter dansjes, verrassende clinics, cocktails, heerlijk eten en veel gezelligheid.

Het is ook mogelijk om surfles en/of yogales bij te boeken.

Surfeza Weekend in Bloemendaal

surfvakantie in nederland

Leer surfen bij Surfana op camping de Lakens in Bloemendaal

Wil je leren surfen op de beste golven die Nederland te bieden heeft of yoga doen midden in de duinen, terwijl je in comfortabele accommodaties verblijft met andere gelijkgestemde mensen? Zoek niet verder! Je hebt het beste surfkamp in Nederland gevonden, gerund door surfers voor surfers.

Word elke ochtend wakker met de opkomende zon boven de omliggende duinen. De zee binnen handbereik en in Bloemendaal surfen. Wat wil je nog meer?

Surfana Camp Bloemendaal Boek een surfles

Zomerkampen voor kinderen

Ben je tussen de 8 en 15 jaar en wil je ervaren hoe het is om te leven als een echte surfer? Kom dan naar ons jeugdkamp in Bloemendaal aan Zee en leer surfen!

Met je leeftijdsgenoten een week lang chillen en surfen. Even je smartphone laten liggen en genieten van de prachtige omgeving in de duinen van Bloemendaal. Alles wat je nodig hebt voor een top kampweek!

Let op! Het camp van 8 tot 11 is zonder overnachting en het camp van 12 tot 15 is met overnachting.
Kinderkamp 8-11 jaar Zomerkamp 12-15 jaar

gezellig zomerkamp in de duinen

Surfana Festival

Een weekend lang de ultieme good life leven? Kom naar Surfana Festival! Meer dan 50 soorten clinics, bands van over de hele wereld en een extreem relaxte vibe.

Bekijk het festival

Surfana Festival

© 2021 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by New Fountain