Surfschool Surfana Rapa Nui

Al sinds 2007 geven we met onze surfschool surfles in Bloemendaal aan zee. Inmiddels hebben we onze passie voor het surfen en de Noordzee aan tientallen duizenden mensen mee gegeven. We werken alleen met de beste materialen, zitten midden op het strand en vinden het te gek om dit ultieme geluk met een ieder die hier voor openstaat te delen.

Golfsurfen in Nederland, kan dat?

Jazeker! Al sinds 2007 brengen wij het geluk wat surfen in  Bloemendaal met zich meebrengt over op iedereen die kennis wilt maken met het surfen in de Noordzee. Vanaf onze prachtige surfschool op het strand van Rapa Nui verzorgen wij surflessen en activiteiten voor zowel kids als volwassenen. Je vindt ons op de grens van Bloemendaal aan Zee bij strandtent Rapa Nui.

Ervaar de magie van surfen in Bloemendaal aan zee

Laat je meeslepen door de golven van de zee, voel je één met het water en ervaar de kracht en energie van moeder natuur. Een gevoel dat niet valt te omschrijven maar wat wij wel met je kunnen delen.

Leer golfsurfen bij onze surfschool met de passie en liefde die wij hebben voor deze watersport en ervaar samen met ons de magie van de Noordzee. Surfen in Bloemendaal aan zee, let’s go!

golf surfles bij surfschool zandvoort

theorie bij onze surfschool tijdens de surfles

Surfles voor Volwassenen

Onze surfschool in Bloemendaal aan ze heeft een breed aanbod van verschillende surflessen. Zo hebben wij lessen voor beginners, gevorderden en kan je bij ons terecht voor de Surfana Surf Club waarbij je wekelijks in het water ligt en jouw werkdag afsluit in de zee. Maar pas op.. Surfen in Bloemendaal is verslavend!

Bekijk ons surf aanbod voor volwassenen

Surfles voor kinderen

Tijdens onze surfles leren we jou op speelse wijze kennis maken met de zee. Je leert veel over de natuur en wij zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Verder kan je bij onze surfschool ‘op surfen’ bij de surfclub en een week mee op kidscamp waar je super veel leuke vrienden maakt.

Dus heb je een A + B diploma en ben je minimaal 6 jaar oud? Schrijf je dan nu in voor je eerste surfles bij surfschool Rapa Nui in Bloemendaal aan zee en kom gezellig met ons het water in! En geen zorgen, wij hebben super warme wetsuits.

Bekijk ons surf aanbod voor kinderen

surfles kinderen bij surfschool zandvoort

groepsuitje bij surfschool zandvoort

Een te gek groepsuitje in Bloemendaal aan Zee

Met je voeten in het zand, je haren in de wind en samen iets nieuws doen in de relaxte omgeving van het strand en de zee. Reken maar dat dit goede teambuilding is! Bedrijfsuitjes bij Surfana Rapa Nui zijn op maat gemaakt, zodat iedereen het naar zijn zin heeft en een ontspannen en fijne dag beleeft!

 1. Voor groepen van 20 – 500 personen
 2. Op maat gemaakte bedrijfsuitjes

Bekijk de mogelijkheden

Een surfboard of wetsuit huren bij onze surfschool

Wil je naast je surflessen blijven oefenen? Of vind je het leuk om in Zandvoort te surfen, maar heb je nog geen eigen materiaal? Bij surfschool Rapa Nui in Bloemendaal aan Zee kan je een surfboard huren of wetsuit huren. Dit kan al wanneer je één surfles hebt gehad, of al ervaring hebt met surfen. Bij Surfana Rapa zorgen we ieder seizoen voor een mooie selectie surfboards voor ieder niveau.

Bekijk de surfboard en wetsuit verhuur opties

Surfschool locatie Bloemendaal aan zee

surfboard huren bij surfschool zandvoort

Surfschool Bloemendaal aan Zee

Onze surfschool is gelegen op het terrein van strandtent Rapa Nui. Voor het zicht eigenlijk onderdeel van Bloemendaal aan Zee, maar net binnen Gemeente Zandvoort.

Openingstijden:

 • Hoogseizoen | JULI & AUGUSTUS

  Maandag t/m donderdag: 09:00-22:00
  Vrijdag: 09:00-20:00
  Zaterdag 09:00 – 17:00
  Zondag: 09:00-20:00

  We zijn alleen open indien de surf condities goed zijn en/of er surflessen zijn.
  Surfclub en evenementen kunnen afwijken van standaard openingstijden.

 • Laagseizoen | APRIL, MEI, JUNI & SEPTEMBER

  Maandag en dinsdag: 14:00-22:00 (tot half mei tot 20:00 geopend)
  Woensdag: 12:00-20:00
  Donderdag en vrijdag: gesloten
  Zaterdag: 09:00-17:00
  Zondag: 09:00-17:00 (vanaf eind mei is 20:00 de sluitingstijd)

  We zijn alleen open indien de surf condities goed zijn en/of er surflessen zijn.
  Surfclub en evenementen kunnen afwijken van standaard openingstijden.

LET OP: Check onze Instagram en Facebook voor actuele openingstijden!

Hoe kom ik bij de surfschool?

Openbaar Vervoer

Onze surfschool is perfect te bereiken met het OV! Pak vanaf de NS stations Haarlem of Zandvoort de bus 81 en stap na enkele minuten uit op halte ‘Bloemendaal, Strand’. Ook goed voor het milieu!

Je vindt ons bij strandtent Rapa Nui. Dit de meest zuidelijk gelegen strandtent van Bloemendaal aan Zee (als je naar zee kijkt, is het aan je linkerhand).

Auto

Navigatie adres: Zeeweg 100, Overveen
Parkeren kan op het parkeerterrein van Bloemendaal aan Zee. Gebruik de parkeerplaatsen aan de boulevard ten zuiden van de ‘Poort van Bloemendaal’ (grote grijze gebouw).

Je vindt ons bij strandtent Rapa Nui. Dit is de meest linker strandtent (als je naar zee kijkt) van Bloemendaal aan Zee , maar valt dus net binnen de gemeente Zandvoort.

Contactgegevens

+31 23 2051900
info@surfana.com

© 2024 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by Sturdy digital