Surfana Festival

Een weekend lang de ultieme good life leven? Kom naar Surfana Festival! Meer dan 50 soorten clinics, bands van over de hele wereld en een extreem relaxte vibe.

Bekijk het festival

Surfana Festival

Surfana Festival

We organiseren jaarlijks dit bijzondere festival op Camping de Lakens in Bloemendaal aan Zee.

Hoe kom ik bij Surfana Festival?

Openbaar Vervoer

Surfana Festival is perfect te bereiken met het OV! Pak vanaf de NS stations Haarlem of Zandvoort de bus 81 en stap na enkele minuten uit op halte ‘Camping De Lakens’. Ook goed voor het milieu!

Auto

Je kunt alleen jouw auto parkeren op het campingterrein tijdens Surfana Festival als je in bezit bent van een Parking Ticket. Als je geen Parking Ticket hebt en je komt toch met de auto, zou je deze kunnen parkeren bij de IJsbaan in Haarlem en vervolgens de bus of een taxi pakken naar Camping de Lakens.

Wij raden alle mensen met dagtickets aan om met het OV te komen. Kom je toch met de auto dan kan je deze parkeren bij op de boulevard van Bloemendaal aan Zee of Zandvoort.

Contact

Heb je een leuk idee voor het festival? Wil je een clinic organiseren, met jouw band komen spelen of je aanmelden als vrijwilliger? Leuk! Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op.

© 2023 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by New Fountain