Terug naar Locaties HomeInfoLocatiesZandvoort

Surfschool Surfana Zandvoort

Al sinds 2007 geven we met onze surfschool surfles in Zandvoort. Inmiddels hebben we onze passie voor het surfen en de Noordzee aan tientallen duizenden mensen mee gegeven. We werken alleen met de beste materialen, zitten midden op het strand en vinden het te gek om dit ultieme geluk met een ieder die hier voor openstaat te delen.

Golfsurfen in Nederland, kan dat?

Jazeker! Al sinds 2007 brengen wij het geluk wat surfen in Zandvoort met zich meebrengt over op iedereen die kennis wilt maken met het surfen in de Noordzee. Vanaf onze prachtige surfschool op het strand verzorgen wij surflessen en activiteiten voor zowel kids als volwassenen. Je vindt ons op de grens van Zandvoort en Bloemendaal aan Zee bij strandtent Rapa Nui.

Ervaar de magie van surfen in Zandvoort

Laat je meeslepen door de golven van de zee, voel je één met het water en ervaar de kracht en energie van moeder natuur. Een gevoel dat niet valt te omschrijven maar wat wij wel met je kunnen delen.

Leer golfsurfen bij onze surfschool met de passie en liefde die wij hebben voor deze watersport en ervaar samen met ons de magie van de Noordzee. Surfen in Zandvoort, let’s go!

golf surfles bij surfschool zandvoort

theorie bij onze surfschool tijdens de surfles

Surfles voor Volwassenen

Onze surfschool in Zandvoort heeft een breed aanbod van verschillende surflessen. Zo hebben wij lessen voor beginners, gevorderden en kan je bij ons terecht voor de Surfana Surf Club waarbij je wekelijks in het water ligt en jouw werkdag afsluit in de zee. Maar pas op.. in Zandvoort surfen is verslavend!

Bekijk ons surf aanbod voor volwassenen

Surfles voor kinderen

Tijdens onze surfles leren we jou op speelse wijze kennis maken met de zee. Je leert veel over de natuur en wij zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Verder kan je bij onze surfschool ‘op surfen’ bij de surfclub en een week mee op kidscamp waar je super veel leuke vrienden maakt.

Dus heb je een A + B diploma en ben je minimaal 6 jaar oud? Schrijf je dan nu in voor je eerste surfles bij surfschool Zandvoort en kom gezellig met ons het water in! En geen zorgen, wij hebben super warme wetsuits.

Bekijk ons surf aanbod voor kinderen

surfles kinderen bij surfschool zandvoort

groepsuitje bij surfschool zandvoort

Een te gek groepsuitje in Zandvoort

Met je voeten in het zand, je haren in de wind en samen iets nieuws doen in de relaxte omgeving van het strand en de zee. Reken maar dat dit goede teambuilding is! Bedrijfsuitjes bij Surfana Zandvoort zijn op maat gemaakt, zodat iedereen het naar zijn zin heeft en een ontspannen en fijne dag beleeft!

  1. Voor groepen van 20-1.500 personen
  2. Op maat gemaakte bedrijfsuitjes

Bekijk de mogelijkheden

Een surfboard of wetsuit huren bij onze surfschool

Wil je naast je surflessen blijven oefenen? Of vind je het leuk om in Zandvoort te surfen, maar heb je nog geen eigen materiaal? Bij surfschool Zandvoort kan je een surfboard huren of wetsuit huren. Dit kan al wanneer je één surfles hebt gehad, of al ervaring hebt met surfen. Bij Surfana Zandvoort zorgen we ieder seizoen voor een mooie selectie surfboards voor ieder niveau.

Bekijk de surfboard en wetsuit verhuur opties

Surfschool locatie Zandvoort

surfboard huren bij surfschool zandvoort

© 2022 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by New Fountain