Zomerkamp 13-17 jaar Portugal

Ben je op zoek naar een leuke zomervakantie? Die gaan wij voor je regelen! Lees rustig verder om te zien wat voor leuks we voor jou in petto hebben.

Met Surfana op zomerkamp naar Portugal!

In samenwerking met Gota Dua Surf organiseert Surfana een supertof surf zomercamp in Portugal. Het camp bevindt zich in een mooi surfdorpje direct onder Lissabon. Een Surfana kamp in het zonnige en relaxte Portugal met de mooiste golven van Europa. Het wordt niet mooier dan dat! 

Wat gaan we tijdens het zomerkamp doen?

Het jeugdkamp in Portugal is voor tieners tussen de 13 en 17 jaar oud. Het is inclusief accommodatie, surflessen, heerlijke maaltijden, buitenactiviteiten en 24-uurs begeleiding van een toegewijd en goed getraind team.

Het surf zomerkamp zit boordevol surfen, skatelessen, klimmen, zwemmen, een strand schoonmaak en tal van andere zomerse activiteiten. Naast de dagelijkse kampactiviteiten kunnen ze genieten van avondactiviteiten zoals tafeltennistoernooien, filmavonden, talentenjachten en nog veel meer.

 

Ga jij mee op deze te gekke week? BOEK HET ZOMERKAMP

Dagelijkse surflessen

Tijdens het zomerkamp passen we het schema van de surflessen aan op basis van het getij. Onze geweldige surfcoaches staan paraat om je een onvergetelijke tijd te bezorgen in de golven. Met een mix van skills en stoke zorgen ze niet alleen voor de veiligheid, maar ook voor die brede glimlach op het gezicht gedurende het hele jeugd surfcamp. Onze coaches zijn gecertificeerd en pro’s in het organiseren van zomerkampen, ongeacht of je al een ervaren surfer bent of en beginner. Golven surfen en eindeloos plezier beleven, dat is waar het om draait tijdens dit surfavontuur voor tieners!

Zomerkamp activiteiten

Naast de dagelijkse surflessen kan jouw kind zich volledig uitleven tijdens de te gekke kampactiviteiten! Denk aan paintballen, springen op de trampoline, een avonturenpark verkennen, surfskaten, beachvolleybal spelen en balanceren op de slackline. We proberen tijdens het tiener surfcamp een gezonde en sportieve levensstijl te stimuleren, om zo de ultieme surfvibe te creëren.

  • Geheel verzorgd en veilig naar Portugal!
  • Leer surfen op de beste golven van Europa
  • Ontmoet vrienden uit heel Europa
  • Ontspannen sfeer

Meer info over de locatie van de zomerweek?

Zomerkamp naast Lissabon

Super mooi surfcamp op slechts 30 minuten van Lissabon airport
Het zomerkamp wordt georganiseerd bij het Gota Dagua surfcamp. Dat ligt op slechts 15 minuten rijden van het stadscentrum van Lissabon in het authentieke en charmante vissersdorp Costa da Caparica. De surfspot is een van de meest constante beachbreaks van heel Portugal en biedt perfecte golven voor surfers van alle niveaus.

Onze slaaphuisjes zijn ingericht met stapelbedden en matrassen. je hoeft zelf alleen een matrashoes, kussen en slaapzak mee te nemen. Jongens en meiden slapen apart, al hebben we meestal wel één gedeeld huisje met een scheidingswand omdat het qua aantallen niet goed uitkomt. Er slaapt altijd een kampbegeleider bij de kinderen in het huisje om ervoor te zorgen dat iedereen zijn rust krijgt en als aanspreekpunt mocht er ’s nachts iets zijn.

De locatie en omgeving van het surfcamp

Ons surfkamp voor tieners bevindt zich op slechts een paar minuten lopen van het strand in de prachtige en rustige buurt van São João da Caparica. De kamers in ons surfgastenverblijf zijn ruim en hebben comfortabele bedden om heerlijk uit te rusten na een lange dag vol zomerse kampactiviteiten.

Het surfgastenverblijf heeft een zwembad en een grote tuin waar we volop ruimte hebben om te chillen en toffe camp activiteiten te organiseren. ook is er een tafeltennistafel en zijn er allerlei andere (bord)spellen aanwezig.

Ga je mee op deze te gekke week? BOEK HET ZOMERKAMP

Veilig leren surfen

Al de surf instructeurs werkzaam bij Surfana zijn gecertificeerd beach lifeguard en zijn opgeleid om mensen te kunnen redden uit zee als dit nodig is. Surflessen worden gegeven in kleine groepjes, waardoor ieder kind extra veel persoonlijke aandacht van hun instructeur krijgt. De kinderen krijgen per groepje de hele week les van dezelfde enthousiaste instructeur.

Begeleiding op het  jeugdkamp en voertaal

Vanwege de internationale gasten is de voertaal Engels maar Surfana stuurt minimaal 1 begeleider mee op die camp, zodat er altijd een Nederlands sprekende begeleider aanwezig is.  Er wordt zo veel mogelijk gewerkt met vaste begeleiders die veel plezier halen uit-  en ervaring hebben met werken met kinderen.

Ga je mee op deze te gekke week? BOEK HET ZOMERKAMP

© 2024 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by Sturdy digital