Kinderkamp 8-11 jaar Zandvoort

Heb jij zin in een week lang leuke dingen doen op het strand? Kom dan naar ons kinderkamp in Zandvoort!

HomeKinderenZomerkampen 2021Kinderkamp 8-11 jaar Zandvoort

Het leukste jeugdkamp in Zandvoort

Dit is een te gek surfkamp voor kinderen. Heb jij zin in een week vol surfen en activiteiten op het strand? Kom naar het kidscamp van Surfana Zandvoort!

Wat houdt dit kinderkamp precies in?

Het kinderkamp is een surfweek zonder overnachting, het surfkamp is voor kinderen van 8 t/m 11 jaar. Het surfen, plezier op het strand en in de duinen staat centraal bij dit te gekke surfkamp voor kinderen. Bij ons kidscamp heb jij een onvergetelijke tijd!

Elke middag zorgen wij voor een gezonde lunch zodat jij ook in de middag weer voldoende energie hebt om optimaal te genieten van de leuke spellen die we samen gaan doen.

Gaan we elke dag surfen?

Tijdens deze kampweek zal het surfen centraal staan. Van onze gecertificeerde instructeurs leer jij elke dag nieuwe dingen zodat je aan het eind van de week veel weet over het surfen en de zee. Naast het surfen hebben we ook veel andere leuke spelletjes zoals surfsieraden maken,slacklinen, bodyboarden, strandjutten, zandsculpturen bouwen en nog meer leuks!

Doe jij mee met dit te gekke kamp? BOEK HET SURFKAMP

Wat doen wij tijdens dit kinderkamp?

Tijdens je week op kamp wordt je een super goede surfer. Je krijgt elke dag 2 uur les van ervaren en gecertificeerde instructeurs van Surfana Zandvoort. Zij leren jou mega snel hoe je het beste op een golf kan surfen.

Daarnaast doen we elke dag leuke spelletjes en andere activiteiten, zoals bodyboarden, strandjutten, zandsculpturen bouwen, slacklinen, surfsieraden maken. We gaan allerlei spannende avonturen beleven in de duinen!

Expression Session

We sluiten de week af met de te gekke ‘Expression Session’. Dit is een grote verkleedpartij waarbij jij jouw surf kunsten laat zien aan alle ouders!

Naast het surfen van golven leren wij je ook speciale surf trucs waarmee jij extra indruk kan maken zoals de Buddha, de plassende hond en switch surfen.

  • Je bent elke dag op het strand!
  • Leer veel over surfen, stromingen en veiligheid
  • Een week om nooit te vergeten

Locatie: Surfkamp Zandvoort

Het surfkamp voor kinderen wordt gehouden op onze surfschool bij Strandtent Rapa Nui en het camp is gelegen op Camping De Lakens in Bloemendaal aan Zee. Let op: De kinderen worden altijd gebracht en gehaald bij de surfschool.

Doe jij mee met dit te gekke kamp? BOEK HET SURFKAMP

Veilig leren surfen

Al onze surf instructeurs werkzaam bij Surfana zijn gecertificeerd beach lifeguard en zijn opgeleid om mensen te kunnen redden uit zee als dit nodig is. Surflessen worden gegeven in kleine groepjes, waardoor ieder kind extra veel persoonlijke aandacht van hun instructeur krijgt. De kinderen krijgen per groepje de hele week les van dezelfde enthousiaste instructeur.

Begeleiding op het kamp

We werken zo veel mogelijk met vaste begeleiders die een achtergrond hebben aan de PABO, ALO, of een andere opleiding waarin kinderen en/of sport centraal staan. Daarnaast vragen wij van iedere surfinstructeur en begeleider een Verklaring Omtrent Gedrag op.

Reviews

Veelgestelde vragen

Doe jij mee met dit te gekke kamp? BOEK HET SURFKAMP

© 2021 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by New Fountain