Kitesurfles bij Surfana

Wil jij ook leren kitesurfen? De elementen van de natuur bedwingen en zweven over het water? Boek dan nu een kitesurfles op Vlieland!

Kitesurfschool Vlieland

Leren kitesurfen kan iedereen!

Kitesurfen is een sport die relatief makkelijk te leren is. Voor je het weet glij je over het water en is de wind je beste vriend! Deze verslavende activiteit brengt je dichtbij de natuur, het strand en de zee. Wat wil je nog meer? Ervaar dit avontuur tijdens een kitesurfles bij Surfana!

Hoe zijn de Nederlandse kitesurf omstandigheden?

Nederland is door haar windzekerheid één van de beste kitesurf locaties van de wereld. Je kunt erg regelmatig het water op en het is hierdoor mogelijk om in korte tijd goed te leren kitesurfen.

De windkracht in Nederland ligt voornamelijk tussen de 3-5 beaufort, daardoor is de kans groot dat jouw geplande kitesurfles door kan gaan en je veel kan genieten van deze mooie sport.

“Wees bewust dat kitesurfen verslavend is en je leven definitief kan veranderen. Surfana is niet verantwoordelijk voor deze gevolgen en kan daarom niet aansprakelijk gesteld worden voor het opzeggen van je baan, relatie problemen of onverantwoordelijk reisgedrag. Mocht je hier vatbaar voor zijn is het verstandig alvorens een les te nemen je directe omgeving te waarschuwen!”

Kitesurfen bij Surfana!

Kom naar Vlieland voor een unieke ervaring

© 2024 Surfana | Algemene voorwaarden - Privacy Policy - Website by Sturdy digital