Surfvakantie op Lanzarote Nazaret

Surfvakantie op Lanzarote

Afgelopen winter zijn we voor het eerst met Surfana Surftrips naar de Canarische Eilanden geweest. We hebben een geweldige surfvakantie in Lanzarote gehad met zijn allen. De omgeving, het water, de heerlijke temperatuur, de rust en de stilte maken het een ervaring waarvan je niet het idee hebt dat je in Europa bent midden in de winter.

Het eiland heeft veel mogelijkheden om te surfen, het wordt niet voor het niets het Hawaii van Europa genoemd. Er zijn een aantal stranden en rif breaks in de nabije omgeving van de villa. Na het surfen kan je lekker relaxen op een van de mooie stranden of bij het zwembad van de villa, de prachtige omgeving verkennen of natuurlijk nog meer surfen!

Na een heerlijke dag genieten we samen van een uitgebreid diner. We hebben een eigen kok die je de hele dag verwent met (h)eerlijk gezond eten. Tijdens de surfvakantie in Lanzarote organiseren we nog van alles naast het surfen. Zoals een uitstapje naar de mooie dorpjes Teguise of Haría, een wijn proeverij of een wandeling op een vulkaan.

Deze week ben je lekker veel buiten in de natuur en kan je je surf skills verbeteren. Even de Nederlandse winter ontsnappen en samen genieten van al het moois wat we met elkaar ervaren tijdens deze heerlijke surfvakantie in Lanzarote!

We houden de groep graag klein en dat zorgt voor een relaxte, persoonlijke sfeer. Er is ruimte voor 10 gasten in de villa, dus zorg ervoor dat je op tijd boekt! De vakanties met Surfana Surftrips zijn zeer geschikt voor mensen die alleen willen komen.

Wij nemen weer een relaxte crew mee die ervoor zorgt dat je niets te kort komt tijdens je surfvakantie in Lanzarote.

Locatie: Nazaret

Lanzarote is een eiland van de Canarische Eilanden, een eilandengroep die behoort tot Spanje. Het ligt ten westen van Afrika ter hoogte van het zuidelijkste deel van Marokko. De villa is gelegen in het dorpje Nazaret op een heuvel met prachtig uitzicht over het eiland op ongeveer 15 minuten rijden van het dichtstbijzijnde strand.
 Het is ongeveer 20 minuten rijden vanaf het vliegveld in Arrecife.

Hoe kom ik op Lanzarote?

Je vliegt het goedkoopst vanuit Amsterdam naar Arrecife met Transavia. We halen jou en de groep op vanaf het vliegveld in Arrecife en rijden daarna richting de villa in Nazaret. Je hoeft dus alleen maar je ticket te boeken, naar het vliegveld in Amsterdam zien te komen en de rest wordt geregeld!

Vanaf Amsterdam is het ongeveer 4,5 uur vliegen en de kosten voor een retour Arrecife vanuit Amsterdam zijn ongeveer €150,-.

Meer info Alles wat je nog weten wil

Reviews

Eerst even oefenen in Nederland?

Kom lang bij een van onze lacties

© 2024 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by Sturdy digital