Surfvakantie in Portugal Lagos

Surfvakantie in Portugal

Sinds 5  jaar alweer rijden we na het Nederlandse zomerseizoen richting het  zuiden en eindigen we in de Algarve. Hier verblijven we in een prachtige villa! Het is de ideale locatie voor een heerlijke surfvakantie in Portugal. 

In de omgeving van de villa zijn vele prachtige baaien waar  altijd wel ergens een golfje rolt. Elke dag gaan we op zoek naar de  mooiste golven waar we je helpen je surfskills te verbeteren. De Algarve staat bekend als het meest zonnige gebied in Europa (300 dagen zon per jaar!). En we hebben ervaren  dat het zelfs in december nog een graadje of 20 kan zijn, dus dat staat  garant voor optimaal genieten van het lekkere weer!

Elke dag wordt er weer (h)eerlijk eten bereidt door onze eigen kok. Er is dit jaar ook weer de mogelijkheid om mee te gaan met een yoga en surfvakantie in Portugal.

Dagprogramma van de surftrip

Een dag kan er als volgt uitzien: uitgebreid ontbijten en een lunchpakketje mee, rondrijden op zoek naar  een goede surfspot, na het eten nog even natafelen, wijntjes drinken,  surffilmpje kijken, de lokale markt bezoeken of het dorp in, er wordt  van alles georganiseerd.

Kleine groepjes

We houden de groep graag klein en dat  zorgt ervoor dat er altijd een relaxte sfeer hangt. Er is ruimte voor 14 gasten in de villa, dus zorg ervoor dat je op tijd boekt! Je hoeft niet  te kunnen surfen als je mee wilt op surf trip, wij geven les aan  beginners die nog nooit gesurft hebben, gevorderden en alles ertussenin. De surfvakantie in Portugal is zeer geschikt voor mensen die alleen willen komen!

Super crew

Wij nemen zoals altijd weer een super crew mee die ervoor zorgt dat je niets te kort komt deze week. De Surfana surfvakantie in Portugal is sowieso onvergetelijk!

Wil jij ook op een all-inclusive surftrip? GA DAN OP SURFVAKANTIE NAAR PORTUGAL

Locatie: Lagos

Aan de zuidwest kust (in de Algarve) in het mooie authentieke dorpje Lagos. Ongeveer een uur en een kwartier rijden vanaf Faro.

Hoe kom ik in Portugal?

Aangezien bijna iedereen met het vliegtuig komt, is het het beste om de Transavia vlucht vanaf Amsterdam naar Faro te nemen. De vluchten zijn in deze periode het makkelijkst te boeken via Transavia. Zo betaal je voor een retour met Transavia vanaf Amsterdam tussen de €80,- en €250,-.

Belangrijk! Zorg dat je op zondag de middagvlucht (AMS 16:55 – FAO 19:00) heen neemt en de avondvlucht (FAO 19:45 – AMS 23:55) terug. Dan halen wij je op van het vliegveld en zetten wij je ook weer af.

Meer info Ontdek deze epic surftrip

Specials

Surf & Yoga

Sinds 3 jaar organiseren we surf & yoga weken in Portugal. Yoga helpt je lichaam en geest krachtiger en flexibeler te maken. De oefeningen zijn een ideale voorbereiding voor het surfen en helpen je soepeler te bewegen in het water.  

Elke dag beginnen we met een heerlijke yogales en soms wordt de dag ook  nog eens afgesloten met een relaxte cool down les (afhankelijk  van bijvoorbeeld de golfvoorspellingen). Afhankelijk van het niveau en de wensen van de groep zullen er zowel rustige als actieve lessen aangeboden worden. Deze kunnen variëren van een ontspannen (yin yoga) les tot een meer actieve uitdagende vinyasa flow.

Waar doen we de yoga lessen?

De lessen worden op verschillende plaatsen gegeven, bijvoorbeeld op het strand, binnen in de  villa of bij het zwembad. Na deze surf & yoga week zul je je herboren voelen, vol energie en lichamelijke kracht!

Wil jij genieten van surfen én yoga? GA DAN MEE MET SURFANA NAAR PORTUGAL

Reviews

Eerst even oefenen in Nederland?

Kom lang bij een van onze locaties

© 2019 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by New Fountain