Surfvakantie in Spanje Galizano

Surfvakantie in Spanje

Waarom Noord Spanje? Vanwege de prachtige natuur en consistente goede golven. De natuur blijft je verrassen met haar prachtige glooiende groene heuvels en bergachtige omgeving met heel veel mooie stranden. Vanaf het eerste moment dat je Noord-Spanje ontdekt, wil je hier terugkomen.

Tijdens de surfvakantie in Spanje zal er van alles worden georganiseerd. Bijvoorbeeld een spelletjesavond, een (surf)filmavond, wandelingen in de buurt, een tapas-avond, foto-analyse om je surfskills nog meer te verbeteren, een dagje Santander bezoeken of een dag de bergen in. Er is van alles te doen in deze mooie omgeving!

De crew die meegaat zal ervoor zorgen dat je een heerlijke week hebt. Je hoeft je nergens zorgen om te maken, alles wordt voor je geregeld! Van surfles tot elke dag (h)eerlijk eten en het vervoer van en naar het vliegveld. Kortom: jij boekt je vliegticket en wij zorgen er verder voor om jou een onvergetelijke surfvakantie in Spanje je bezorgen!

Kleine groepjes

Omdat we de groep graag klein en gezellig willen houden, er is ruimte voor 8 gasten per week. Je hoeft niet perse te kunnen surfen; er is les voor beginners die nog nooit gesurft hebben, gevorderden en alles ertussenin. Een Surfana surftrip is zeer geschikt voor mensen die alleen willen komen!

Locatie: Galizano

De villa is gelegen op 15 minuten lopen van het strand in het dorpje Galizano.
 Galizano is een klein dorpje aan de kust van Cantabrië, een provincie in het noorden van Spanje. Het ligt ongeveer een uur rijden in westelijke richting van Bilbao en 15 minuten ten oosten van Santander.

De omgeving is heel groen en heuvelachtig en er is veel boerenland. Er liggen vele prachtige stranden aan de ruige kust met veel rotsen en kliffen eromheen. De pelgrimsroute naar Santiago de Compostella komt langs Galizano en elke dag kom je meerdere wandelaars tegen.

Hoe kom ik in Spanje?

Je vliegt het goedkoopst vanuit Amsterdam naar Bilbao met KLM of Vueling. We pikken jou en de groep op vanaf het vliegveld in Bilbao en rijden daarna richting de villa in Galizano. Je hoeft dus alleen maar je ticket te boeken, naar het vliegveld in Amsterdam zien te komen en de rest wordt geregeld!

Je kan ook goedkoop en direct vanaf Charleroi (België) en Düsseldorf (Duitsland) naar Santander vliegen, neem van tevoren dan even contact met ons op!

Meer info Alles wat je nog weten wil

Eerst even oefenen in Nederland?

Kom lang bij een van onze locaties

© 2022 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by New Fountain