Surf & yoga weekend in Nederland Bloemendaal aan Zee

Prachtige uitzichten, de geur van de natuur en genieten van de zee en de duinen zorgen ervoor dat je optimaal geniet van het moment en het maximale uit jezelf haalt.

Surf & yoga vakantie in Nederland (21+)

Tijdens dit yoga weekend kan je heerlijk genieten van de natuur, de yogalessen en het surfen en kom je helemaal tot jezelf! Geniet van de vrijheid in de natuur tijdens de surf en yoga vakantie. 

Wat gaan we doen tijdens het surf & yoga weekend?

Het yoga weekend begint vrijdagavond om 19:00 uur met een warm welkom op ons camp op camping de Lakens in Bloemendaal aan zee. Daarna begint de eerste yogales. De andere yogalessen zijn op zaterdagochtend en avond en op zondag ochtend. Tussendoor is er een surfles en mag je vrij gebruik maken van het surf materiaal.

Eten en drinken

Onze chef zal je zaterdag en zondag voorzien van een lekker gezond ontbijt, en op zaterdagavond is er een overheerlijke vegetarische BBQ.

Het yogaweekend staat in het teken van verbinden, verbinden met jezelf en met elkaar. Vanuit de yogalessen krijg je kennis mee over het lichaam en geest, wat zowel toepasbaar is in het surfen als het dagelijks bewegen. Ook maak je kennis met het surfen en de Noordzee met als doel om zelfstandig golven te pakken en met zelfvertrouwen in het water te liggen.

Voor wie is deze surf & yoga vakantie?

De yogalessen zijn voor alle niveaus, het gaat er tenslotte niet om of dat je je kleine teen kunt raken maar dat je door middel van yoga, meer rust in jezelf gaat ervaren en van alles om je heen.

Heb je meer behoefte om te ontspannen? Daar is ook genoeg ruimte voor in deze week. Komt tot rust in het prachtige omliggende duingebied, boek een massage of maak gratis gebruik van de sauna op het camping terrein.

Onze yogalerares en host zal volledig op wensen inspelen, zodat het weekend precies voor jouw geschikt zal zijn!

Bekijk hier de verschillende weekenden

Lizzy geeft een heerlijk weekend Vinyasa flow yoga met surfen

Toen Lizzy voor het eerst op een yogamat stapte voelde dat als thuiskomen. Na een 2 jarige studie naar Hatha yoga in Suriname en 200 uur Vinyasa Teacher Training is ze les gaan geven in Nederland.

De golven en de natuur zijn een geweldige inspiratie voor haar en dit verwerkt ze dan ook zo veel mogelijk in haar lessen.

Haar stijl valt te omschrijven als een combinatie van flow en loslaten. Ze probeert mensen in het moment te krijgen om zo het ultieme gevoel van flow te creëren. De lessen tijdes dit surf- en yogaweekend zijn geschikt voor alle levels. Ze zijn een combinatie van rustige flow en uitdagende poses.  Het lichaam wordt altijd langzaam opgewarmd rekening houdend met de spiergroepen die we tijdens het surfen gebruiken.

Ik wil op yoga weekend met Lizzy 19 – 21 juli

Creëer meer ruimte in je lichaam met Inge tijdens dit fijne surf en yoga weekend

Als vaste yoga docent van Camping de Lakens geeft Inge al 5 jaar met veel passie yoga les en yoga weekenden. Haar passie voor lesgeven begon tijdens een teacher training in India. Daarna volgde er nog verschillende opleidingen en cursussen in Nederland en buitenland.

Haar lessen hebben als doel om je meer ruimte te laten ervaren in jouw lichaam en je kennis te laten maken met de stille plek die in jou verborgen ligt.

Met de camping als haar tweede thuis kan ze jou wegwijs maken in de mooie omgeving van het camp.

Ik wil op yoga weekend met Inge 9 – 11 augustus

Er is veel aandacht voor de fysieke ontwikkeling tijdens het yoga weekend van Yolentha Ram

Ze is een ervaren Vinyasa Yoga docent uit omgeving Haarlem en neemt je graag mee in een inspirerende Vinyasa flow yogales, toegankelijk voor ieder niveau.

Vinyasa Yoga staat voor verbinding met de natuur, je beweegt ritmisch met de adem en in de les worden alle stappen in een logische volgorde geplaatst. Haar lessen zijn gevarieerd en nooit hetzelfde, dat houdt het leuk en uitdagend voor iedereen. Je kunt de uitnodiging verwachten dicht bij jezelf te blijven, je grenzen te herkennen en uitdagingen aan te gaan.

Middels aanwijzingen en hands-on assists helpt Yolentha je om beter in een houding te komen. Op een plezierige en ongedwongen manier rijk ik je handvaten toe die je, als je wilt, toe kunt passen in het dagelijks leven. Een vleugje spiritualiteit, niks zweverigs, juist heel erg down-to-earth.
“Uit het hoofd, naar de adem, naar je hart..”
Ik wil op yoga weekend met Yolentha 16 – 18 augustus

Tijdens het Surf en Yoga weekend van Astrid mag best gelachen worden!

Astrid kwam vlak na haar eerste surf ervaring in aanraking met yoga. Ze sloten feilloos op elkaar aan. Surfen was haar nieuwe passie, maar yoga de grote liefde.

Na 600 uur yoga studie en yoga therapie, geeft ze alweer meer dan een jaar les in Rotterdam. Astrid haar lessen zijn te omschrijven als Vinyasa Slow Flow, waarin vooral de aandacht wordt gelegd op de verbinding tussen beweging en ademhaling en een balans zoek in uitdaging en ontspanning. Plus, er mag best gelachen worden!

Astrid komt uit het toerisme en zal er alles aan doen om ook een superhost te zijn!

Ik wil op yoga weekend met Astrid

Bekijk het filmpje en ervaar de sfeer bij Surfana Bloemendaal

Zin om een weekendje tot jezelf komen? KOM NAAR BLOEMENDAAL AAN ZEE

Waar slaap je tijdens het surf en yoga retreat?

Tijdens dit yogaweekend in Bloemendaal aan Zee verblijf je in een van onze sheddies op camping De Lakens. Je overnacht midden in de duinen op 5 minuutjes lopen van de zee.

De Surf Sheddie’s

Onze Surf Sheddie’s zijn ingericht met comfortabele bedden. Het enige wat je nog mee hoeft te nemen is een slaapzak en een kussen. Wij bieden onze Surf Sheddie’s aan voor twee personen. Kom je alleen? Geen probleem, leuk zelfs! Wij vragen hier wel €95,- extra voor.

  • Kom tot jezelf en verbind met jezelf en anderen
  • Geniet en ervaar bijzondere natuur
  • Leer surfen

Locatie yoga weekend: Bloemendaal aan Zee

Deze Surfana surf en yoga vakantie vindt plaats op Camping de Lakens.

Luxe in de natuur tijdens de yogavakantie

Camping de lakens ligt midden in de duinen, direct naast de zee en is voorzien van alle luxe die een mens nodig kan hebben. Na een inspannende dag naar de sauna of een lekkere massage, het kan allemaal.

De omgeving van het yoga retreat in Bloemendaal aan zee

Waar de wilde dieren los rondlopen, de vogels ons toezingen en de zee bijna onze achtertuin is. Val achterover met een goed boek in onze hangmat, chill op het camp, kom tot je jezelf in het prachtige duingebied of waag een dansje bij strandtenten van Bloemendaal aan zee.

Zin in een weekendje tot jezelf komen? KOM NAAR BLOEMENDAAL AAN ZEE

© 2020 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by New Fountain