Surf & yoga weekend in Nederland Bloemendaal aan Zee

Prachtige uitzichten, de geur van de natuur en genieten van de zee en de duinen zorgen ervoor dat je optimaal geniet van het moment en het maximale uit jezelf haalt.

Surf & yoga vakantie in Nederland (21+)

Tijdens dit yoga weekend kan je heerlijk genieten van de natuur, de yogalessen en het surfen en kom je helemaal tot jezelf! Geniet van de vrijheid in de natuur tijdens de surf en yoga vakantie. 

Wat gaan we doen tijdens het surf & yoga weekend?

Het yoga weekend begint vrijdagavond om 19:00 uur met een warm welkom op ons camp op camping de Lakens in Bloemendaal aan zee. Daarna begint de eerste yogales. De andere yogalessen zijn op zaterdagochtend en avond en op zondag ochtend. Tussendoor is er een surfles en mag je vrij gebruik maken van het surf materiaal.

Eten en drinken

Onze chef zal je zaterdag en zondag voorzien van een lekker gezond ontbijt, en op zaterdagavond is er een overheerlijke vegetarische BBQ.

Het yogaweekend staat in het teken van verbinden, verbinden met jezelf en met elkaar. Vanuit de yogalessen krijg je kennis mee over het lichaam en geest, wat zowel toepasbaar is in het surfen als het dagelijks bewegen. Ook maak je kennis met het surfen en de Noordzee met als doel om zelfstandig golven te pakken en met zelfvertrouwen in het water te liggen.

Voor wie is deze surf & yoga vakantie?

De yogalessen zijn voor alle niveaus, het gaat er tenslotte niet om of dat je je kleine teen kunt raken maar dat je door middel van yoga, meer rust in jezelf gaat ervaren en van alles om je heen.

Heb je meer behoefte om te ontspannen? Daar is ook genoeg ruimte voor in deze week. Komt tot rust in het prachtige omliggende duingebied, boek een massage of maak gratis gebruik van de sauna op het camping terrein.

Onze yogalerares en host zal volledig op wensen inspelen, zodat het weekend precies voor jouw geschikt zal zijn!

Bekijk het filmpje en ervaar de sfeer bij Surfana Bloemendaal

De yoga weekenden zijn naar Vlieland verplaatst. In Bloemendaal bieden we alleen nog yoga mid-weken aan. Bekijk hier onze Surf en Yoga vakanties.

Waar slaap je tijdens het surf en yoga retreat?

Tijdens dit yogaweekend in Bloemendaal aan Zee verblijf je in een van onze sheddies op camping De Lakens. Je overnacht midden in de duinen op 5 minuutjes lopen van de zee.

De Surf Sheddie’s

Onze Surf Sheddie’s zijn ingericht met comfortabele bedden. Het enige wat je nog mee hoeft te nemen is een slaapzak en een kussen. Wij bieden onze Surf Sheddie’s aan voor twee personen. Kom je alleen? Geen probleem, leuk zelfs! Wij vragen hier wel €95,- extra voor.

  • Kom tot jezelf en verbind met jezelf en anderen
  • Geniet en ervaar bijzondere natuur
  • Leer surfen
De yoga weekenden zijn naar Vlieland verplaatst. In Bloemendaal bieden we alleen nog yoga mid-weken aan. Bekijk hier onze yoga vakanties.

Locatie yoga weekend: Bloemendaal aan Zee

Deze Surfana surf en yoga vakantie vindt plaats op Camping de Lakens.

Luxe in de natuur tijdens de yogavakantie

Camping de lakens ligt midden in de duinen, direct naast de zee en is voorzien van alle luxe die een mens nodig kan hebben. Na een inspannende dag naar de sauna of een lekkere massage, het kan allemaal.

De omgeving van het yoga retreat in Bloemendaal aan zee

Waar de wilde dieren los rondlopen, de vogels ons toezingen en de zee bijna onze achtertuin is. Val achterover met een goed boek in onze hangmat, chill op het camp, kom tot je jezelf in het prachtige duingebied of waag een dansje bij strandtenten van Bloemendaal aan zee.

De yoga weekenden zijn Naar Vlieland verplaatst. In Bloemendaal bieden we alleen nog yoga mid-weken aan. Bekijk hier onze yoga vakanties.

© 2024 Surfana | Algemene voorwaarden - Privacy Policy - Website by Sturdy digital