Surfvakantie in Zuid-Afrika Victoria Bay

Surfvakantie in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is één van de meest populaire surf bestemmingen ter wereld. Maar door de lange kust met vele mooie baaitjes is het nooit echt druk in het water en zijn de vibes zeer aangenaam!

Je verblijft in Victoria Bay in een comfortabele villa met uitzicht over het prachtige berglandschap. Met één van de meest constante surf spots van Zuid-Afrika voor de deur ben je verzekerd van genoeg golven. Daarnaast liggen er binnen 15 minuten rijden diverse andere surf spots zodat we met bijna alle omstandigheden een golf op jouw niveau kunnen vinden.

Dagprogramma van de surftrip

Een dag kan er als volgt uitzoen: Uitgebreid samen ontbijten, surfles of surf coaching bij een surfspot in de buurt, lunchen in het zonnetje met adembenemend uitzicht, bezoek aan een lokale markt, avondsessie voor de deur, diner en lekker natafelen met een wijntje en genieten van een surf film.

Naast het surfen organiseren we veel leuke andere activiteiten, zoals:

  1. Hiken en kanoën door prachtige natuurgebieden (bijv. Wilderness, Cango Caves)
  2. Snorkeltrips
  3. Cliff jumping
  4. Bezoeken van locale markten
  5. Mountainbike tochten

De omgeving rondom Victoria Bay is veel te bijzonder om alleen maar te surfen. Het team is super enthousiast om jou alle ins en out van het gebied te laten ervaren!

Laat je inspireren door de trip van vorig jaar

Over de docenten

Martyn Emmink

Deze surfvakantie wordt georganiseerd door Martyn Emmink. Hij is opgegroeid in Zuid-Afrika en naar Nederland verhuisd voor zijn studie International Business and Management. Na de afgelopen drie jaar voor Surfana te hebben gewerkt, wilde ook hij de surf vibe delen met zo veel mogelijk mensen. En ook voor hem geldt: “there’s no such place like home”.

Geboren en getogen in George, Zuid-Afrika

Naast het surfen vindt Martyn het belangrijk om ook de culturele aspecten van het gebied te laten zien. Niet volgens de toeristische paden maar zoals hij en de andere locals het gebied kennen. Hij is trots op waar hij vandaag komt en deelt dit graag met iedereen die een echte ervaring wilt. Dit wordt zeker een uniek vakantie die je niet snel zal vergeten!

Wil jij ook een bijzondere surfvakantie? GA DAN MEE NAAR ZUID-AFRIKA

Locatie: Victoria Bay

Aan de Garden Route in Zuid-Afrika ligt het prachtige surfdorpje Victoria Bay. Ongeveer 15 minuten rijden vanaf George en 5 minuten rijden van het pittoreske kustplaatsje Wilderness.

Hoe kom ik in Zuid-Afrika?

Vanuit Nederland kan je het beste vliegen met KLM naar Kaapstad of Johannesburg. Vanaf Kaapstad is het 4,5 uur met de auto naar Victoria Bay, maar je kan ook een binnenlandse vlucht nemen naar George. De prijzen voor deze vluchten liggen rond de €60,- en wij halen je op vanaf het vliegveld.

Meer info Ontdek deze bijzondere surftrip

Eerst even oefenen in Nederland?

Kom langs bij een van onze locaties

© 2024 Surfana | Algemene voorwaarden - Privacy Policy - Website by Sturdy digital