Surfweek in Nederland Bloemendaal aan Zee

Begeef je even in een totale andere wereld als je wakker wordt in de duinen op 20 minuten van Amsterdam. Het Surfcamp Bloemendaal op Camping de Lakens is de plek waar je kan genieten van een onverwacht fijne surf vakantie in Nederland.

Surfweek in Bloemendaal aan Zee (21+)

Leer nieuwe mensen kennen, ervaar het surfen en geniet van de vrijheid in de natuur tijdens de Surfana surfweek.

Wat gaan we doen tijdens deze surfweek?

Je arriveert maandag middag rond 17:00 op het surfcamp op camping de Lakens in Bloemendaal aan zee waar je 4 of 7 nachten zult verblijven in een Surf Sheddie Deluxe. Al onze sheddie’s zijn ingericht met comfortabele matrassen.

In vijf dagen maak je kennis met het surfen en de Noordzee met als doel om uiteindelijk zelfstandig golven te pakken en met zelfvertrouwen in het water te liggen. Naast de dagelijkse (twee uur durende) surfles staan er genoeg andere sportieve activiteiten op het programma, zoals volleybal en stand-up paddling. Zin om zelf in het water te gaan? Onze surfboards en wetsuits staan de hele week tot je beschikking. Heb je meer behoefte om te chillen? Daar is ook genoeg ruimte voor in deze week. Komt tot rust in het prachtige omliggende duingebied, of maak gratis gebruik van de sauna op het camping terrein. Ook bieden we een yoga les aan. ’s Avonds doen we vaak iets leuks met z’n allen, denk bijvoorbeeld aan een film-avond, live muziek of een feestje bij beachclub Woodstock

Onze chef zal je dagelijks voorzien van een overheerlijk ontbijtje en een gezonde warme maaltijd!

Zin in een week vol surf en ontspanning? KOM NAAR BLOEMENDAAL AAN ZEE

Waar slaap je tijdens de surfweek?

Tijdens deze week in Bloemendaal aan Zee verblijf je in een Surf Sheddie Deluxe op camping De Lakens. Je overnacht midden tussen de duinen, op 20 minuten afstand van Amsterdam!

De Surf Sheddie’s

Onze Surf Sheddie’s zijn ingericht met comfortabele bedden. Het enige wat je nog mee hoeft te nemen is een slaapzak en een kussen. Wij bieden onze Surf Sheddie’s aan voor twee personen. Kom je alleen? Geen probleem, leuk zelfs! Wij vragen hier wel €200,- extra voor.

  • Geniet van een week vol surfen en ontspanning
  • Leer surfen of verbeter je skills
  • 20 minuten van Amsterdam

Locatie: Bloemendaal aan Zee

Surfana Bloemendaal bevindt zich op Camping de Lakens.

Een en al luxe

Camping de lakens ligt midden in de duinen, direct naast de zee en is voorzien van alle luxe die een mens nodig kan hebben. Na een inspannende dag naar de sauna of een lekkere massage, het kan allemaal.

De omgeving

Waar de wilde dieren los rondlopen, de vogels ons toezingen en de zee bijna onze achtertuin is. Val achterover met een goed boek in onze hangmat, chill op het camp, maak een wandeling door het prachtige duingebied of waag een dansje bij strandtent Rapa Nui of Woodstock 69.

Zin in een week vol surf en ontspanning? KOM NAAR BLOEMENDAAL AAN ZEE

© 2024 Surfana | Algemene voorwaarden - Privacy Policy - Website by Sturdy digital