HomeSurfurlaub

Surfurlaub

Ben jij op zoek naar jouw volgende surfvakantie of wil je juist leren surfen? Surfana is er voor je! Met een breed aanbod in binnen- en buitenland genieten we samen van de golven, gezelligheid en de prachtige natuur.

Surfwoche in Bloemendaal

  • Gelegen in den Dünen direkt am Meer
  • Inklusive Frühstück und Abendessen
  • Jeden Tag Surfunterricht
Vanaf € 495

Eine Woche lang in unserem Surfcamp in Bloemendaal am Meer relaxen und das Surfen entdecken.

Bekijk Surfwoche in Bloemendaal

Wat is de ideale surfvakantie voor volwassenen?

Als je wilt leren surfen is het belangrijk dat je dit op golven doet die passen bij dit niveau. De Nederlandse golven zijn erg goed om de basistechnieken van het surfen te leren. De golven in Nederland komen constant achter elkaar waardoor je veel kunt oefenen. Daarnaast zijn ze vaak niet heel groot waardoor je rustig en met vertrouwen kunt beginnen.

In het buitenland kan je ook erg goed leren surfen. Het is wel belangrijk dat je weet waar je heen gaat. Zo kan je op een strand staan met de perfecte beginners golven en een strand verder met gevaarlijke gevorderde golven. Het is belangrijk dat je hierin goed begeleid wordt. Welke surfspot is het best met de huidige omstandigheden? Dus of je nu beginner bent of gevorderd, wij zorgen er voor dat jij de meest ideale golven kunt surfen om op een leuke manier jezelf door te ontwikkelen.

© 2019 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by New Fountain