Groepsuitjes op het strand

Ontstaan vanuit de surf scene en groot geworden met onze toegankelijke, energieke sfeer. Surfana staat voor bijzondere ervaringen en verbinding op het strand. Naast alle vergelijkbare activiteiten die langs de hele Nederlandse kust te doen zijn, zoals beachgames, raften, Expeditie Surfana, surfen, yoga, etc. (die ook supertof zijn!), zijn we vooral gespecialiseerd in evenementen op maat.

Neem direct contact op

bedrijfsuitje op het strand

Bedrijfsuitje

Onze prachtige locaties aan zee zorgen ervoor dat jullie optimaal genieten van een gezellig bedrijfsuitje.

Zandvoort & Vlieland
schoolreisje strand surfen

Scholen

Surfana organiseert zowel klassenuitjes, sportdagen als compleet verzorgde schoolkampen. Wij zorgen dat de kids een toptijd hebben!

Ga op schoolkamp met Surfana

Vrijgezellenfeest

Duik eerst met z'n allen de zee in en sluit de dag af met een heerlijke barbecue op het strand.

Vrijgezellenfeest op het strand
Groepsaccommodatie Zandvoort

Groepsaccommodatie

Slaap op één van onze locaties midden in de natuur. Kom naar Bloemendaal aan Zee of Vlieland voor een bijzondere ervaring.

Groepsaccommodatie in de duinen

Leuke groepsactiviteiten op het strand

Groepsuitjes op het strand zijn de leukste! Je voeten in het zand en het zonnetje op je gezicht maakt een dag al snel bijzonder. Of je een origineel groepsuitje zoekt voor jouw bedrijf, school of vriendenteam, het strand zorgt ervoor dat iedereen lekker relaxt is en een topdag heeft. Surfana heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van evenementen voor groepen en zal er zeker voor zorgen dat er voor jullie het maximale uitgehaald wordt!

 

© 2023 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by Sturdy digital