Scholen

Wil jij iets leuks organiseren met jouw school? Dan ben je bij Surfana aan het juiste adres! Met twee surfcamps midden in de natuur en een surfschool direct op het strand zorgen wij ervoor dat de leerlingen een topervaring zullen hebben. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van school uitjes, weten wij hoe we jou het beste kunnen helpen. Ga voor zekerheid en kies voor Surfana!

Neem contact met ons op

schoolkamp duinen surfen

Schoolkamp

 • Overnachten in de natuur
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Stel zelf jouw kamp samen

Ga met jouw school naar Bloemendaal aan Zee of naar Vlieland voor een unieke ervaring. De prachtige omgeving biedt veel mogelijkheden tot leuke activiteiten.

Zandvoort & Vlieland
sportdag scholen

Sportdag

 • Diverse basisprogramma's
 • Uitdagende activiteiten
 • Voor 15-200 personen
Vanaf € 15,- pp

Kom voor een leuke actieve introductiedag of sportdag naar het strand! Met een groot aanbod aan te gekke activiteiten zorgen wij voor onvergetelijke dag.

Jouw sportdag bij Surfana
klassenfoto surfles

Surfles voor Scholen

 • Geniet van de Noordzee
 • Enthousiaste instructeurs
 • Direct online reserveren
Vanaf € 19,- pp

Surfen is voor jongeren de perfecte manier om op een sportieve manier los te koppelen van de smartphone, terug te stappen in de natuur en te genieten van de zee.

Ga surfen met jouw klas!

Sportdag organiseren op het strand

Het organiseren van een sportdag kan soms lastige opgave zijn. Wij helpen jou hier graag bij om te zorgen dat alles soepel verloopt. Sportdagen voor grote groepen tot 400 leerlingen, of juist een sportdag alleen met jouw klas, met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij voor de leukste sportdag aan zee. We hebben diverse sportdag spellen die jullie naar eigen wens samen kunnen stellen.

 1. Sportdag bovenbouw (tot 400 leerlingen)
 2. Sportdag schoolklas (vanaf 15 leerlingen)
 3. Sportdag basisschool
 4. Sportdag middelbare school

Schoolkamp in Nederland

Veel mensen denken dat je voor een leuk actief schoolkamp naar het buitenland moet. Bijvoorbeeld naar de Ardennen of Zuid-Frankrijk. Wij bieden twee schoolkamp locaties in Nederland die hier zeker niet voor onder doen! We zitten midden in de natuur op twee prachtige locaties:

 • Nationaal Park Zuid Kennemerland
 • Waddeneiland Vlieland

Een duin verwijdert van de Noordzee, bieden beide plekken veel opties tot leuke en uitdagende activiteiten. Doordat alles binnen handbereik is, kunnen we een mooi programma samenstellen om het maximale uit jullie schoolkamp te halen. Zee, strand, bos en duinen is zeker een goede basis voor een geslaagd schoolkamp.

Leuk klassenuitje aan zee

Om er even lekker met je klas tussenuit te gaan is het strand natuurlijk de ideale optie. Met je neus in de wind en je voeten in het zand voel je jezelf vrij en herboren. En wat is er leuker dan met je klasgenootjes leren surfen?

Een klassenuitje of sportles organiseren is simpel bij ons! Je kunt online de beschikbaarheid zien en direct reserveren. Je hoeft alleen nog naar het strand te komen, dan zorgen wij voor een geweldige ervaring waar de leerlingen nog lang over na zullen praten.

© 2023 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by Sturdy digital