Over Ons

Wil je meer te weten komen over Surfana? Wie we zijn, waar we voor staan of wanneer het volgende event plaatsvindt. Lees dan rustig verder!

Welkom bij Surfana

Onze liefde voor het surfen en het ontdekken van nieuwe plekken inspireerde ons om in 2007 een eigen surfschool te beginnen in Zandvoort.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen met onze levensstijl over te halen om ook te kiezen voor een leven gebaseerd op geluk en plezier. Voor ons is dat surfen, samenzijn in de natuur en zo veel mogelijk mooie ervaringen delen met andere mensen.

Dit heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot een bijzonder surf collectief, met meerdere surfscholen, surfcamps, surf reizen en een festival, waar iedereen welkom is om te komen surfen en de Surfana Surf vibe te komen ervaren.

gezellig samen surfen

Wat is voor ons de ultieme good life?

Ons ultieme geluksmoment vindt plaats in oktober wanneer wij met zo veel mogelijk Surfani’s afreizen naar Noord-Spanje. Met deze jaarlijkse trip sluiten we het seizoen af en genieten we volop van het leven.

Als jij een goed beeld wilt krijgen van Surfana, kan je het beste dit filmpje bekijken.

Surfana crew

Wij zijn heel dankbaar voor onze crew. Zij zorgen er, met hun enthousiasme en levensstijl, voor dat er elk jaar steeds meer mensen geïnspireerd worden en deel uitmaken van de Surfana familie. Tijdens de zomer werken ze hard op onze bedrijven en in de winter kan je ze vinden op mooie surf spots over de hele wereld.

Ontmoet de Surfani’s

Met Surfana een mooiere wereld

Wij geloven dat als iedereen gelukkig is dat hij/zij ook de wereld een stukje mooier wilt maken. Zo doen wij het volgende. Kijk hier wat wij doen.

© 2023 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by New Fountain