Evenementen locatie op het strand in Zandvoort

Kom naar het mooiste stukje strand en duin van Nederland

We vergeten soms hoe bijzonder onze locaties zijn. We kunnen volop genieten van het strand en de zee en in 10 minuten lopen, zijn we bij het mooiste stuk duin van Nederland. Daar waar de wilde dieren nog gewoon los rondlopen. Maar ook waar je, na een dag vol activiteiten, kunt ontspannen in de sauna en heerlijk kunt relaxen op ons surfcamp.

Strandtent Rapa Nui

Bekijk hier de brochure en website van Rapa Nui:

Brochure        Website

Camping de Lakens Bloemendaal aan Zee

Routebeschrijving

Strandtent Rapa Nui

Auto

Surfana Zandvoort bevindt zich aan de grens met Bloemendaal aan Zee. Plan je route naar Zeeweg 100 in Bloemendaal/Overveen. Je vindt ons bij de meest linker strandtent van Bloemendaal aan Zee. Het herkenningspunt op de boulevard is het grote ronde gebouw. Ten zuiden van dat gebouw kun je parkeren. Als je de meest linker (wanneer je naar het strand kijkt) strandafgang afgaat, loop je het terras op van strandtent Rapa Nui (rood/groen dak).

Openbaar Vervoer

Neem vanaf station Haarlem bus 81 naar Zandvoort/Bloemendaal strand. De halte waar je uitstapt heet Bloemendaal strand. Als je dan met je neus naar het strand staat heb je links van het grijze gebouw (Residance Bloemendaal) een strandafgang met rode vlaggen. Vanaf daar zie je ons meteen. Rapa Nui, de strandtent met rood, blauw en groen.

Strandtent Noosa

Auto

Surfana Noosa bevindt zich aan de boulevard van Zandvoort op het adres Boulevard de Favauge 13 in Zandvoort. Parkeren kan het beste op de parkeerplaats naast Dirk van den Broek. Navigeer naar De Favaugeplein 34 in Zandvoort. Vanaf hier loop je zo de boulevard op waar strandtent Noosa zich gelijk bevindt.

Openbaar Vervoer

Kom met de trein naar station Zandvoort aan Zee en loop binnen 8 minuten naar de surfschool en strandtent. Vanuit het station loop je rechtdoor uit de hoofduitgang richt het strand en de boulevard. Op de boulevard loop je enkele minuten naar links totdat je aan rechterhand het bord Noosa ziet.

Camping De Lakens

Met de auto

Camping de Lakens kun je vinden door af te reizen naar Zeeweg 60, Overveen.

Openbaar vervoer

Neem vanaf station Haarlem bus 81 naar Bloemendaal aan Zee (Halte Bloemendaal strand). Stap uit bij halte ‘De Lakens’ en steek de weg over. Je bent er!

© 2024 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by Sturdy digital