Sportdag op het strand Zandvoort

Kom voor een leuke actieve introductiedag of sportdag naar het strand! Met een groot aanbod aan te gekke activiteiten zorgen wij dat de leerlingen een onvergetelijke dag zullen hebben.

De leukste sportdag aan zee

Tijdens deze sportdag krijgen de leerlingen het strand en de Noordzee te zien door andere ogen; ze maken kennis met de surfsport en ervaren hoe fijn een dag op het strand kan zijn!

Unieke programma’s

Je wilt een sportdag organiseren. Dan ben je bij Surfana aan het juiste adres! Surfana Zandvoort heeft veel ervaring het het organiseren van volledige sportdagen. Naast onze onderstaande, standaard programma’s kunnen we voor elke school en ieder budget een unieke sportdag organiseren.  Alles kan volledig naar jouw wens!

Meer dan 10 jaar ervaring!

Surfana Zandvoort heeft sinds 2007 ervaring met het organiseren van sportdagen voor scholen en groepen. We weten er voor de leerlingen altijd een uitdagende sportdag van te maken en in de voorbereiding is er veel aandacht voor de specifieke wensen van de schoolleiding. Veel scholen komen terug voor onze persoonlijke aanpak, gedrevenheid en voor onze diverse programma’s.

Wil jij een te gekke sportdag? Contact en reserveren

Basis Programma's voor een Sportdag

surfen tijdens zomerkamp

SURF & WATERSPORT

Surfen, SUP-en, Raften, Bodyboarden, Skimboarden of Bodysurfen! Maak een keuze uit een paar van onze watersporten en het wordt een sportdag met veel actie! De leerlingen gaan 2 keer 75 minuten het water in en tussendoor is er een korte pauze. Uit ervaring weten we dat dit water programma altijd aanslaat bij de leerlingen, gegarandeerd enthousiasme! Bij regen kan dit programma ook gewoon doorgaan. Ze krijgen allemaal een wetsuit aan en worden toch nat!

 • Programma: 2,5 uur
 • Surfles + verschillende watersport activiteiten
 • Kosten: €26,- per leerling
surf beach games sportdag strand

SURF & BEACHGAMES

Dit programma bestaat uit 1,5 uur surfles en 1,5 uur beachgames. De surfles wordt gegeven door onze vaste surf instructeurs en voor de beachgames kunnen wij de begeleiding voor de spellen verzorgen. De groep delen we afhankelijk van de groepsgrootte op in twee of meer groepen. Wees een half uur van tevoren aanwezig, zodat er genoeg tijd is voor de uitleg en tussen de activiteiten is er een wissel van een half uur kan plaatsvinden. In totaal is het complete programma 4 uur.

 • Programma: 3 uur
 • Surfles+ Beachgames
 • Kosten: €28,- per leerling
beachgames scholen sportdag

BEACHGAMES

Liever op het droge? Dan hebben wij een beachgames programma, dit zijn 7 verschillende spellen die de leerlingen in teams afgaan. De bekende strandspellen zoals beachvolleybal en beachsoccer maken we net even wat uitdagender door ‘Indiaca volleybal’ en ‘siamees soccer’ te spelen, teamwork voor de klas! De strandcompetitie sluiten we af met een speciale estafette of wedstrijd touwtrekken. Uiteindelijk is er een winnend team die er met de prijs vandoor gaat! Gegarandeerd enthousiaste en uitgelaten leerlingen.

 • Programma: 1,5 uur
 • Verschillende Beachgames
 • Kosten: €15,- per leerling

Locatie: Zandvoort

Onze prachtige surfschool is gelegen op het terrein van strandtent Rapa Nui, nog net binnen Gemeente Zandvoort, maar voor het zicht eigenlijk al onderdeel van Bloemendaal aan Zee. Het is inderdaad wat verwarrend, maar reis dus vooral af naar Bloemendaal aan Zee, dan vind je ons snel genoeg!

Faciliteiten op de surfschool

 1. De surfschool is voorzien van twee ruime kleedkamers (1 voor de jongens, 1 voor de meiden) en deze zijn beide voorzien van een warme douche.
 2. Gelegen op het terrein van strandtent Rapa Nui.
 3. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wil jij een te gekke sportdag? Contact en reserveren

© 2024 Surfana | Algemene voorwaarden - Privacy Policy - Website by Sturdy digital