Sportoriëntatie, BSM en LO2 Zandvoort en Bloemendaal

Leer de basis van surfen op onze surfscholen in Zandvoort en Bloemendåaal. De kids ervaren de kick van het surfen met een 3 of 5 lessenpakket.

Sporten op het strand? RESERVEER HIER JE LESPAKKET

Leer surfen tijdens sportoriëntatie, LO2 of BSM

Hoe tof is het om echt te leren surfen onder schooltijd! Surfen is voor jongeren de perfecte manier om op een sportieve manier los te koppelen van de smartphone, terug te stappen in de natuur en te genieten van de zee.

Doordat we 2 surfscholen hebben in Zandvoort en Bloemendaal zijn surflessen flexibel in te plannen aan het einde van de dag.

Over de surflessen

Surfana heeft 2 lespakketten samengesteld, waarbij praktijklessen worden gecombineerd met de juiste surftheorie. Aan het einde van de surfcursus hebben kinderen een stevige basistechniek van het golfsurfen ontwikkeld, kennis van de zee opgedaan en weten ze hoe ze veilig de zee in kunnen gaan.

We bieden 3- en 5-lespakketten aan. De surflessen duren 1,5 uur. Ook is er de mogelijkheid toegang te krijgen tot onze online surfschool met meer dan 30 lesvideo’s.

De Noordzee is perfect om te leren surfen en er staat bijna elke dag wel een surfbare golf op de voorspelling. De surfles begint met een gezamenlijke warming-up, vervolgens krijgen de leerlingen in groepjes surfles en na de surfles kunnen de leerlingen nog even genieten op het strand.

Veiligheid

Surfana Zandvoort werkt met een vast team van enthousiaste, ervaren en gecertificeerde surfinstructeurs. Allen hebben een (up to date) lifeguard en surfcoach level 1 certificaat. Hierdoor is de surfles met de schoolklas leuk en veilig!

‘Naast golfsurfen leren de leerlingen ook over stromingen, getijden, de wind en hoe veilig in de zee te surfen en te zwemmen.‘

  • Echt leren surfen!
  • Vrijheid van het strand en de zee
  • Dichtbij Haarlem en Amsterdam en goed bereikbaar met het OV
  • Online surfschool

Locaties

Surfana Rapa Nui – Bloemendaal

Deze prachtige surfschool is gelegen op het terrein van strandtent Rapa Nui, in Bloemendaal aan Zee.

Faciliteiten op de surfschool

  1. De surfschool is voorzien van twee ruime kleedkamers (1 voor de jongens, 1 voor de meiden) en deze zijn beide voorzien van een warme douche.
  2. Ruim strand.
  3. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en fiets.

Surfana Noosa – Zandvoort

Op loopafstand van station Zandvoort vind je onze surfschool bij strandtent Noosa. Hier waan je je in Australië, de beachclub is niet voor niets vernoemd naar de gelijknamige surfplaats, en de focus ligt helemaal op surfen en de surfvibe.

Faciliteiten op de surfschool

  1. De surfschool is voorzien een ruime kleedkamer  voorzien van een warme douche.
  2. Op loopafstand van station Zandvoor.
  3. Goed bereikbaar met de fiets.

Wil jij ook surfen met jouw klas? RESERVEER HIER JE SURFLES PAKKET

© 2024 Surfana | Algemene voorwaarden - Privacy Policy - Website by Sturdy digital