Surfana Zomerkampen

Hoe leuk was het vroeger om zelf samen met je vriendjes of vriendinnetjes op zomerkamp te gaan? Soms best spannend, maar altijd leuk! Het plezier dat dit ons gebracht heeft, willen we graag doorgeven aan de kinderen waar wij nu met Surfana jeugdkampen voor organiseren. Dit moet voor de kinderen de leukste week van het jaar worden!

kinderkamp zandvoort bloemendaal

Kinderkamp 8-11 jaar Zandvoort

 • Ma t/m vr van 09:00-17:00
 • Elke dag surfles
 • Dagelijks een gezonde lunch en tussendoortjes
 • Veel leuke activiteiten op het strand
Vanaf € 57,- per dag

Heb je zin in een 2 of 5 daags surfkamp? Kom dan naar ons kinderkamp in Zandvoort! We gaan elke dag surfen en alleen maar leuke dingen doen. Na een heerlijke dag aan het strand, in de duinen en in zee komen van je voldaan in slaap:)

Doe mee met het kids surfkamp in Zandvoort!
groepsfoto op strand zomerkamp bloemendaal

Zomerkamp 12-15 jaar Bloemendaal

 • Zondag t/m zaterdag incl. overnachting
 • Elke dag surfles
 • 3 maaltijden per dag en gezonde tussendoortjes
 • Leuke activiteiten op het strand en water
Vanaf € 575

Je bent op de goede plek voor een te gek jeugdkamp in Bloemendaal! Je blijft slapen op ons mooie zomerkamp in Bloemendaal aan Zee, krijgt elke dag surfles en gaan allemaal toffe activiteiten doen! Wij zorgen voor de meest chille sfeer die jij je kunt bedenken!

Ga op zomerkamp naar Bloemendaal!
Zomerkamp Vlieland

Zomerkamp 12-15 jaar Vlieland

 • Zondag t/m zaterdag incl. overnachting
 • Elke dag surfles
 • 3 maaltijden per dag en gezonde tussendoortjes
 • Retour bootticket Harlingen-Vlieland
Vanaf € 575

Ga met ons mee naar het leukste eiland van Nederland en je hebt de tijd van je leven! Je leert surfen, maakt nieuwe vrienden en doet een heleboel andere leuke activiteiten. Wij gaan er dit jaar op Vlieland weer een zomer van maken vol plezier en gezelligheid!

Ga op zomerkamp naar Vlieland!
surf jongerenkamp vlieland

Zomerkamp 15-17 jaar Vlieland

 • Zondag t/m zaterdag incl. overnachting
 • Elke dag surfles
 • 3 maaltijden per dag en gezonde tussendoortjes
 • Retour bootticket Harlingen-Vlieland
Vanaf € 615

Ben je op zoek naar een chille zomervakantie? Dan ben je bij ons surfkamp op Vlieland aan het juiste adres. Naast onze uitdagende activiteiten doen we ook culturele activiteiten. Dit surfcamp heeft alle ingrediënten voor de ultieme vakantie!

Ga op surfcamp naar Vlieland!

Waarom met Surfana op zomerkamp?

Na meerdere jaren ervaring in het organiseren van zomerkampen en de verbetering hiervan, leveren wij de hoogste kwaliteit in deze branche. We hebben een breed alternatief programma zodat we snel kunnen schakelen mocht een geplande activiteit door bijvoorbeeld weersomstandigheden niet door kunnen gaan.

Kampbegeleiding tijdens de kampweek

We creëeren de beste werkomstandigheden voor ons personeel zodat zij zich volledig kunnen focussen op de kids en kunnen genieten van het werk dat ze doen. Naast dat iedereen super gemotiveerd is, is het merendeel van onze kampbegeleiders werkzaam in het onderwijs. Een leuke groep jonge geesten die zelf veel liefde heeft voor surfen en het strand en een passie voor de interactie met kinderen.

Ben je benieuwd wie er bij ons werken? Neem dan een kijkje bij onze Surfana Family.

Wat is er zo leuk aan een surfkamp in Nederland?

Je bent lekker veel op en om het strand, dat is sowieso al iets fantastisch! Het surfen op zomerkamp in Nederland zorgt ervoor dat je de basis van deze leuke sport goed kan leren. De golven zijn meestal wat rustiger dan bijvoorbeeld in Frankrijk waardoor je meer uit een surfles haalt. Daarnaast is het natuurlijk niet al te ver van huis wat de ouders een fijn gevoel zal geven. Jouw kind direct naar Frankrijk of Spanje sturen, kan best een grote stap zijn. Zo kan je toch genieten van een surfkamp in de zomervakantie zonder dat je al te ver hoeft te reizen.

Kan ik ook goed leren surfen?

Bij ons ligt de nadruk meer op het hebben van plezier dan de prestatie op zich. Natuurlijk gaan wij jou leren surfen, maar wel op een zo leuk mogelijke manier! Surfen is eigenlijk niets meer dan spelen in het water. Hoe meer plezier, des te beter. We bouwen de surflessen tijdens het zomerkamp zo op dat je elke dag weer wat anders leert. Aan het einde van de week heb jij alle basisvaardigheden onder de knie en kan jij staand een golf surfen. Yeah!

Wil je checken of het surfen wat voor jou is? Neem dan een keer een losse surfles voor kinderen bij ons in Zandvoort of op Vlieland. De kans is wel groot dat je hierna niets anders meer wilt dan surfen!

© 2024 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by Sturdy digital