Kinderkamp 8-11 jaar Zandvoort / bloemendaal

Heb je zin in een 2 of 5 daags surfkamp? Kom dan naar 1 van onze surfcamps voor kinderen in Zandvoort en Bloemendaal!

De leukste surf jeugdkampen in Zandvoort en Bloemendaal

Heb jij zin in een week vol surfen en avontuur op het strand en de duinen? Kom dan deze zomer naar het kidscamp op Surfana Noosa of Surfana Rapa Nui!

Wat houdt dit kinderkamp precies in?

Het kinderkamp is een surfweek zonder overnachting, het surfkamp is voor kinderen van 8 t/m 11 jaar. Het surfen, plezier op het strand en in de duinen staat centraal bij dit te gekke surfkamp voor kinderen. Bij ons kidscamp heb jij een onvergetelijke tijd!

Elke middag zorgen wij voor een gezonde lunch zodat jij ook in de middag weer voldoende energie hebt om optimaal te genieten van de leuke spellen die we samen gaan doen.

2 locaties

We organiseren op 2 locaties surf kinderkampen: In Bloemendaal bij Rapa Nui en camping de Lakens en in Zandvoort bij Surfana Noosa. We zijn stoked om daar ook de Surfana vibe over te mogen brengen op de grommets!

Let op. Bij Noosa organiseren we het camp alleen op een beperkt  aantal weken. Bekijk het boekingsformulier voor de beschikbare weken.

Gaan we elke dag surfen?

Tijdens deze kampweek zal het surfen centraal staan. Van onze gecertificeerde instructeurs leer jij elke dag nieuwe dingen zodat je aan het eind van de week veel weet over het surfen en de zee. Naast het surfen hebben we ook veel andere leuke spelletjes zoals surfsieraden maken,slacklinen, bodyboarden, strandjutten, zandsculpturen bouwen en nog meer leuks!

Nieuw! Vanaf 2024 kan je bij ons ook een 2 daags camp boeken. BOEK HIER

Beschikbaarheid

5 daags kamp:

2 daags kamp:

Scroll naar rechts om te boeken

Reviews

Locaties

Let op, we organiseren 2 verschillende surf zomerkampen voor 8 tot 11 jaar. Namelijk op de strandtenten Rapa Nui in Bloemendaal en Noosa in Zandvoort

Rapa Nui in Bloemendaal

Het surfkamp bij Rapa Nui wordt georganiseerd vanuit onze surfschool bij Strandtent Rapa Nui en Camping De Lakens in Bloemendaal aan Zee. Let op: De kinderen worden altijd gebracht en gehaald bij de surfschool.

Noosa in Zandvoort centrum

Het surfkamp bij Noosa wordt georganiseerd vanuit onze surfschool bij Strandtent Noosa

 • Je bent elke dag op het strand!
 • Leer veel over surfen, stromingen en veiligheid
 • Een week om nooit te vergeten

Wat doen wij tijdens dit kinderkamp?

Tijdens je week op kamp wordt je een super goede surfer. Je krijgt elke dag 2 uur les van ervaren en gecertificeerde instructeurs van Surfana Zandvoort. Zij leren jou mega snel hoe je het beste op een golf kan surfen.

Daarnaast doen we elke dag leuke spelletjes en andere activiteiten, zoals bodyboarden, strandjutten, zandsculpturen bouwen, slacklinen, surfsieraden maken. We gaan allerlei spannende avonturen beleven in de duinen!

Expression Session

We sluiten de week af met de te gekke ‘Expression Session’. Dit is een grote verkleedpartij waarbij jij jouw surf kunsten laat zien aan alle ouders!

Naast het surfen van golven leren wij je ook speciale surf trucs waarmee jij extra indruk kan maken zoals de Buddha, de plassende hond en switch surfen.

Doe jij mee met dit te gekke kamp? BOEK HET SURFKAMP

Veilig leren surfen

Al onze surf instructeurs werkzaam bij Surfana zijn gecertificeerd beach lifeguard en zijn opgeleid om mensen te kunnen redden uit zee als dit nodig is. Surflessen worden gegeven in kleine groepjes, waardoor ieder kind extra veel persoonlijke aandacht van hun instructeur krijgt. De kinderen krijgen per groepje de hele week les van dezelfde enthousiaste instructeur.

Begeleiding op het kamp

We werken zo veel mogelijk met vaste begeleiders die een achtergrond hebben aan de PABO, ALO, of een andere opleiding waarin kinderen en/of sport centraal staan. Daarnaast vragen wij van iedere surfinstructeur en begeleider een Verklaring Omtrent Gedrag op.

FAQ

 • Hoe groot zijn de groepen?

  De groepen bestaat uit maximaal 40 deelnemers. Dit is heel gezellig maar kan soms ook best druk zijn. Elk groepje van 8 deelnemers heeft haar eigen persoonlijke kampbegeleider die er voor zorg draagt dat haar kroost een topvakantie zal hebben.
 • Kan ik ook mijn eigen materiaal meenemen?

  Uiteraard kan dat! Let wel op dat tegenwoordig de meeste vliegmaatschappijen extra kosten in rekening brengen als je je surfboard meeneemt. Check deze website om te kijken zien wat de extra kosten zijn per vliegtuigmaatschappij.
 • Mijn kind heeft een speciaal dieet of allergie

  Geen enkel probleem! Onze ervaren koks hebben (bijna) alles al voorbij zien komen, dus we gaan zorgen dat dit helemaal goed komt. Geef dit aan bij opmerkingen tijdens het boeken, dan wordt al deze informatie op één plek verzameld. Mochten wij vragen hebben zullen we even contact opnemen enkele dagen voor aanvang van het kamp.
 • Mag ik ook deelnemen met alleen een zwemdiploma A?

  Dit mag als je zelfstandig minstens 50 meter in diep zeewater kan zwemmen. Ouders beoordelen deze zwemvaardigheid en geven dit aan bij boeken. Als Surfana instructeurs de zwemvaardigheden toch niet voldoende vinden kan deelname aan surflessen geweigerd worden. Restitutie is in dit geval niet mogelijk.
Doe jij mee met dit te gekke kamp? BOEK HET SURFKAMP

© 2024 Surfana | Algemene voorwaarden - Privacy Policy - Website by Sturdy digital