Zomerkamp 12-15 jaar Vlieland

Ben je op zoek naar een leuke zomervakantie? Die gaan wij voor je regelen! Lees rustig verder om te zien wat voor leuks we voor jou in petto hebben.

Het tofste jeugdkamp op Vlieland

Komnaar het eiliand van je dromen! Wij gaan er op Vlieland weer een zomer van maken vol plezier en gezelligheid! Je leert surfen, maakt nieuwe vrienden en doet veel leuke activiteiten. Kom jij ook?

Wat houdt dit zomerkamp op Vlieland in?

Het zomerkamp Vlieland is een 7-daagse surfvakantie van zondag t/m zaterdag waarbij je op ongekende manier kennis maakt met het surfen. Je leert leuke nieuwe mensen kennen en je geniet van al het moois dat Vlieland te bieden heeft!

Je leert veel over de zee en de natuur wat goed van pas kan komen tijdens de activiteiten de wij organiseren over het gehele eiland. Zo zie je nog eens wat! Wist je dat de grootste zandvlakte van Noord-Europa zich op Vlieland bevind?

Voor wie is deze kampweek bedoeld?

Dit jeugdkamp is voor jongeren die een onvergetelijke vakantie willen beleven. Je leeft als een echte surfer op en om het strand en leert op een leuke en veilige manier de basisvaardigheden van het golfsurfen. Na deze week ben je helemaal klaar voor die surftrip naar Hawaii!

Door de diversiteit aan activiteiten kan iedereen zijn creativiteit kwijt en zal jij je snel thuis voelen op deze bijzondere plek. Houd er wel rekening mee dat het misschien lastig wordt om aan het einde van dit zomerkamp afscheid te nemen van het eiland, sommigen willen voor altijd blijven!

Ga jij mee op deze te gekke week? BOEK HET ZOMERKAMP

Beschikbaarheid


5 nachten:

 • Je bent elke dag op het strand!
 • Maak vrienden voor het leven
 • Leer surfen op een prachtig eiland
 • Beleef een onvergetelijk zomerkamp

Wat voor activiteiten doen we tijdens het zomerkamp Vlieland?

Wij hebben met de jaren een groot arsenaal aan toffe activiteiten opgebouwd. Veel te veel voor één kampweek! We kiezen de leukste activiteiten die het passen bij de actuele weersomstandigheden waardoor jij een zo leuk mogelijke vakantie zal beleven.

Gaan we elke dag surfen?

In deze topvakantie zal het surfen centraal staan. Onze gecertificeerde instructeurs leren je dagelijks nieuwe dingen zodat je aan het eind van de week met een goede set aan surfskills weer richting huis kan. Naast het surfen hebben we ook veel andere leuke activiteiten zoals een powerkite clinic, mini-golf toernooi, speurtocht, Vlieland fotospel en meer!

Wat gaan we doen als het slecht weer is?

Het grote voordeel van surfen is dat je toch nat wordt, dus een regenbui maakt hierbij niets uit. Dat is mooi, want dit betekent dat we de leukste activiteit sowieso kunnen doen!

Daarnaast hebben we alternatieve activiteiten bij slecht weer zoals een bezoek aan het indoor zwembad of de bowlingbaan. Daarnaast meerdere activiteiten die we ook in onze chill tent kunnen doen zoals workshop surf sieraden, de Surfana pub-quiz en de surf movie night. We hebben alle tools om van het zomerkamp Vlieland een super vakantie van te maken!

 • Je bent elke dag op het strand!
 • Leer surfen op een prachtig eiland
 • Beleef een onvergetelijk zomerkamp

Waar slapen we op Vlieland tijdens de zomerweek?

Je verblijft tijdens dit zomerkamp in ons Surf Hostel op Kampeerterrein Stortemelk. Dit bestaat uit drie kampeerbungalows en een grote algemene tent waar ruimte is om te eten en te chillen wanneer de weersomstandigheden wat minder zijn.

Onze slaaphuisjes zijn ingericht met stapelbedden en matrassen. je hoeft zelf alleen een matrashoes, kussen en slaapzak mee te nemen. Jongens en meiden slapen apart, al hebben we meestal wel één gedeeld huisje met een scheidingswand omdat het qua aantallen niet goed uitkomt. Er slaapt altijd een kampbegeleider bij de kinderen in het huisje om ervoor te zorgen dat iedereen zijn rust krijgt en als aanspreekpunt mocht er ’s nachts iets zijn.

Wat maakt Vlieland zo bijzonder?

Vlieland is voor ons zeker het mooiste Waddeneiland. De prachtige natuur, de brede stranden en gezellige vibes maken deze plek tot een uniek stukje Nederland. Doordat het eiland autoluw is leent het eiland zich perfect voor het organiseren van zomerkampen. Veel ruimte en vrijheid, wat wilt een kind nog meer!

Ga je mee op deze te gekke week? BOEK HET ZOMERKAMP

Veilig leren surfen

Al onze surf instructeurs werkzaam bij Surfana zijn gecertificeerd beach lifeguard en zijn opgeleid om mensen te kunnen redden uit zee als dit nodig is. Surflessen worden gegeven in kleine groepjes, waardoor ieder kind extra veel persoonlijke aandacht van hun instructeur krijgt. De kinderen krijgen per groepje de hele week les van dezelfde enthousiaste instructeur.

Begeleiding op het Vlieland jeugdkamp

We werken zo veel mogelijk met vaste begeleiders die een achtergrond hebben aan de PABO, ALO, of een andere opleiding waarin kinderen en/of sport centraal staan. Daarnaast vragen wij van iedere surfinstructeur en begeleider een Verklaring Omtrent Gedrag op.

Reviews

FAQ

 • Wat is de gemiddelde leeftijd?

  Doordat onze groepen gemiddeld 30-40 deelnemers hebben zijn vaak alle leeftijden goed vertegenwoordigd. Bij het indelen van de stamgroepjes houden we natuurlijk rekenen dat vriendjes en vriendinnetjes en leeftijdsgenootjes zo veel mogelijk bij elkaar zitten.
 • Mijn kind heeft een speciaal dieet of allergie

  Geen enkel probleem! Onze ervaren koks hebben (bijna) alles al voorbij zien komen, dus we gaan zorgen dat dit helemaal goed komt. Geef dit aan bij opmerkingen tijdens het boeken, dan wordt al deze informatie op één plek verzameld. Mochten wij vragen hebben zullen we even contact opnemen enkele dagen voor aanvang van het kamp.
 • Hoe groot zijn de groepen?

  De groepen bestaat uit maximaal 40 deelnemers. Dit is heel gezellig maar kan soms ook best druk zijn. Elk groepje van 8 deelnemers heeft haar eigen persoonlijke kampbegeleider die er voor zorg draagt dat haar kroost een topvakantie zal hebben.
Ga je mee op deze te gekke week? BOEK HET ZOMERKAMP

© 2024 Surfana | Algemene voorwaarden - Privacy Policy - Website by Sturdy digital