Zomerkamp 12-15 jaar Zandvoort - Bloemendaal aan Zee

Ga met Surfana op surfkamp naar Bloemendaal en wij zorgen ervoor dat je een toptijd zal hebben! Je leert surfen en doet veel leuke activiteiten op en om het strand. Let’s go!

Het leukste jeugdkamp in Bloemendaal

Ons surfkamp ligt op de mooiste camping van Nederland in Bloemendaal aan Zee: Camping De Lakens. De camping is omringd door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en de Noordzee is nog geen 10 minuten wandelen. Op het kamp is alles aanwezig om er een toffe week van de maken en je te begeven in de wereld van het surfen!

Wat houdt dit zomerkamp precies in?

Naast iedere dag in de Noordzee dobberen om te surfen en te SUP’en, gaan we de duinen in voor allerlei toffe activiteiten. Surfen doen we tijdens dit zomerkamp in Zandvoort bij de Surfana surfschool. We gaan longboarden en gaan we op zoek naar de wilde dieren die leven in de prachtige Kennemerduinen. ‘s Avonds is er tijd om even lekker te ontspannen na een actieve dag of gaan we voor het spannende weerwolven spel. Op vrijdagmiddag sluiten we de te gekke week af met een Expression Session! Tijdens deze surfsessie kun jij jouw beste surftricks showen aan je familie en vrienden.

Voor wie is deze kampweek bedoeld?

Voor tieners die houden van een uitdaging, avontuur en natuurlijk als je graag wilt leren surfen. Je mag mee met ons super vette jeugdkamp wanneer je tussen de 12 en 15 jaar bent. Maak nieuwe buddies op het surfkamp van Bloemendaal en in een week transformeer je in een stoere surfchick of surfdude. Je chillt hem aan het strand en surft de mooiste golven van onze Noordzee! Ben je jonger dan 12 jaar? Neem dan een kijkje op onze kinderkamp in Zandvoort voor 8-11 jaar!

Ga jij mee op deze epic surfweek? BOEK HET ZOMERKAMP

Beschikbaarheid


5 nachten:

Ga jij mee op deze epic surfweek? BOEK HET ZOMERKAMP

Wat voor activiteiten doen we op het zomerkamp in Zandvoort en Bloemendaal?

Wij hebben met de jaren een groot arsenaal aan toffe activiteiten opgebouwd. Veel te veel voor één kampweek! We kiezen de leukste activiteiten die het passen bij de actuele weersomstandigheden waardoor jij een zo leuk mogelijke vakantie zal beleven. Succes verzekerd dus op dit zomerkamp in Zandvoort en Bloemendaal.

Gaan we elke dag surfen?

In deze topvakantie zal het surfen centraal staan. Je leert dagelijks nieuwe dingen van onze gekwalificeerde instructeurs zodat je aan het eind van de week met een goede set aan surf vaardigheden weer richting huis kan. Dit gebeurt op onze surfschool in Zandvoort bij strandtent Rapa Nui. Naast het surfen hebben we ook veel andere leuke activiteiten zoals SUP’en, een powerkite clinic, Levend Stratego, longboarden en meer!

Wat doen we als het slecht weer is?

Het grote voordeel van surfen is dat je toch nat wordt, dus een regenbui maakt hierbij niets uit. Dat is mooi, want dit betekent dat we de leukste activiteit sowieso kunnen doen!

Daarnaast hebben we een grote chill tent waarin we allerlei leuke activiteiten kunnen doen zoals surf movie night, workshop surf sieraden maken en de Surfana pub-quiz. Kortom: We hebben alle tools om er ongeacht het weer een super vakantie van te maken ongeacht het weer!

 • Je bent elke dag op en om het strand
 • Prachtige locatie in een natuurgebied
 • Een onvergetelijke surf vakantie!

Waar slapen we tijdens de kampweek?

Tijdens dit zomerkamp verblijf je op ons surfcamp op camping De Lakens. We hebben hier twee kampeerbungalows staan en een safari tent waar de kinderen in slapen. Daarnaast hebben we een grote algemene tent waar de kinderen kunnen eten als de weersomstandigheden wat minder zijn en waar we activiteiten kunnen doen of lekker kunnen chillen.

Onze slaaphuisjes zijn ingericht met stapelbedden en matrassen. je hoeft zelf alleen een matrashoes, kussen en slaapzak mee te nemen. Jongens en meiden slapen apart, al hebben we meestal wel één gedeeld huisje met een scheidingswand omdat het qua aantallen niet goed uitkomt. Er slaapt altijd een kampbegeleider bij de kinderen in het huisje om ervoor te zorgen dat iedereen zijn rust krijgt en als aanspreekpunt mocht er ’s nachts iets zijn.

Wat maakt Bloemendaal zo bijzonder?

Het duingebied waar ons surfcamp zich in bevindt is prachtig en biedt veel mogelijkheden tot leuke activiteiten. We kunnen bijvoorbeeld op zoek naar de wilde dieren die er rond lopen. Het strand op een steenworp afstand en we zitten midden in de natuur.

Ga jij mee op deze epic surfweek? BOEK HET ZOMERKAMP

Veiligheid boven alles

Al onze surf instructeurs werkzaam bij Surfana zijn gecertificeerd beach lifeguard en zijn opgeleid om mensen te kunnen redden uit zee als dit nodig is. Surflessen worden gegeven in kleine groepjes, waardoor ieder kind extra veel persoonlijke aandacht van hun instructeur krijgt. De kinderen krijgen per groepje de hele week les van dezelfde enthousiaste instructeur.

Begeleiding op het kamp

We werken zo veel mogelijk met vaste begeleiders die een achtergrond hebben aan de PABO, ALO, of een andere opleiding waarin kinderen en/of sport centraal staan. Daarnaast vragen wij van iedere surfinstructeur en begeleider een Verklaring Omtrent Gedrag op.

FAQ

 • Wat is de gemiddelde leeftijd?

  Doordat onze groepen gemiddeld 30-40 deelnemers hebben zijn vaak alle leeftijden goed vertegenwoordigd. Bij het indelen van de stamgroepjes houden we natuurlijk rekenen dat vriendjes en vriendinnetjes en leeftijdsgenootjes zo veel mogelijk bij elkaar zitten.
 • Mijn kind heeft een speciaal dieet of allergie

  Geen enkel probleem! Onze ervaren koks hebben (bijna) alles al voorbij zien komen, dus we gaan zorgen dat dit helemaal goed komt. Geef dit aan bij opmerkingen tijdens het boeken, dan wordt al deze informatie op één plek verzameld. Mochten wij vragen hebben zullen we even contact opnemen enkele dagen voor aanvang van het kamp.
 • Hoe groot zijn de groepen?

  De groepen bestaat uit maximaal 40 deelnemers. Dit is heel gezellig maar kan soms ook best druk zijn. Elk groepje van 8 deelnemers heeft haar eigen persoonlijke kampbegeleider die er voor zorg draagt dat haar kroost een topvakantie zal hebben.
Ga jij mee op deze epic surfweek? BOEK HET ZOMERKAMP

© 2024 Surfana | Algemene voorwaarden - Privacy Policy - Website by Sturdy digital