Zomerkamp 15-17 jaar Vlieland

Wil jij een leuke zomervakantie? Ga dan mee met Surfana op surfkamp naar Vlieland. Wij zorgen ervoor dat jij een topvakantie hebt.

Het tofste jongerenkamp op Vlieland

Deze zomer gaan we er weer een ongekend spektakel van maken op Vlieland! Je leert golfsurfen en doet veel uitdagende activiteiten. Ga jij ook mee op deze chille zomervakantie?

Wat houdt dit surfkamp precies in?

Dit surfkamp is een 7-daagse jongerenvakantie van zondag t/m zaterdag waarbij je op ongekende manier kennis maakt met het surfen. Je leert leuke nieuwe mensen kennen en je geniet van al het moois dat Vlieland te bieden heeft!

Je leert veel over de zee en de natuur wat goed van pas kan komen tijdens de activiteiten de wij organiseren over het gehele eiland. Zo zie je nog eens wat! Wist je dat de grootste zandvlakte van Noord-Europa zich op Vlieland bevind?

Voor wie is dit zomerkamp bedoeld?

Het surfcamp is voor jongeren die een onvergetelijke vakantie willen beleven. Je leeft als een echte surfer op en om het strand en leert op en leuke en veilige manier de basisvaardigheden van het golfsurfen. Na deze week ben je helemaal klaar voor die surftrip naar Hawaii!

Door de diversiteit aan activiteiten kan iedereen zijn creativiteit kwijt en zal jij je snel thuis voelen op deze bijzondere plek. Houd er wel rekening mee dat het misschien lastig wordt om aan het einde van dit zomerkamp afscheid te nemen van het eiland, sommigen willen voor altijd blijven!

  • Je bent elke dag op het strand!
  • Maak vrienden voor het leven!
  • Leer surfen op een prachtig eiland
  • Beleef een super chill zomerkamp

Beschikbaarheid

Ga jij mee op deze chille surfweek? BOEK HET ZOMERKAMP

Wat voor activiteiten doen we?

Wij hebben met de jaren een groot arsenaal aan toffe activiteiten opgebouwd. Veel te veel voor één kampweek! We kiezen de leukste activiteiten die het passen bij de actuele weersomstandigheden waardoor jij een zo leuk mogelijke vakantie zal beleven.

Wat doen we naast het surfen?

Naast dat je elke dag gaat surfen, gaan we veel andere leuke activiteiten doen zoals powerkiten, SUP’en, longboarden, Surfana pub-quiz en mini-golf toernooi. We bouwen kampvuren op het strand en gaan naar optredens in Poppodium De Bolder. Afgelopen jaren stond de agenda vol met topacts als Typhoon, Miss Montreal, Tim Knol, Comedy Train, Douwe Bob en Chef’s Special!

Wat gaan we doen als het slecht weer is?

Het grote voordeel van surfen is dat je toch nat wordt, dus een regenbui maakt hierbij niets uit. Dat is mooi, want dit betekent dat we de leukste activiteit sowieso kunnen doen!

Daarnaast hebben we alternatieve activiteiten bij slecht weer zoals een bezoek aan het indoor zwembad of de bowlingbaan en daarnaast meerdere activiteiten die we ook in onze chill tent kunnen doen zoals workshop surf sieraden, de Surfana pub-quiz en de surf movie night. We hebben alle tools om er ongeacht het weer een super vakantie van te maken!

  • Je bent elke dag op het strand!
  • Maak vrienden voor het leven!
  • Leer surfen op een prachtig eiland
  • Beleef een super chill zomerkamp

Waar slapen we tijdens de kampweek?

Je verblijft tijdens dit zomerkamp in ons Surf Hostel op Kampeerterrein Stortemelk. Dit bestaat uit drie kampeerbungalows en een grote algemene tent waar ruimte is om te eten en te chillen wanneer de weersomstandigheden wat minder zijn.

Onze slaaphuisjes zijn ingericht met stapelbedden en matrassen. je hoeft zelf alleen een matrashoes, kussen en slaapzak mee te nemen. Jongens en meiden slapen apart, al hebben we meestal wel één gedeeld huisje met een scheidingswand omdat het qua aantallen niet goed uitkomt. Er slaapt altijd een kampbegeleider bij de kinderen in het huisje om ervoor te zorgen dat iedereen zijn rust krijgt en als aanspreekpunt mocht er ’s nachts iets zijn.

Wat maakt Vlieland zo bijzonder?

Vlieland is voor ons zeker het mooiste Waddeneiland. De prachtige natuur, de brede stranden en gezellige vibes maken deze plek tot een uniek stukje Nederland. Doordat het eiland autoluw is leent het eiland zich perfect voor het organiseren van zomerkampen. Veel ruimte en vrijheid, wat wilt een kind nog meer!

Ga jij mee op deze chille surfweek? BOEK HET ZOMERKAMP

Veilig leren surfen

Al onze surf instructeurs werkzaam bij Surfana zijn gecertificeerd beach lifeguard en zijn opgeleid om mensen te kunnen redden uit zee als dit nodig is. Surflessen worden gegeven in kleine groepjes, waardoor ieder kind extra veel persoonlijke aandacht van hun instructeur krijgt. De kinderen krijgen per groepje de hele week les van dezelfde enthousiaste instructeur.

Begeleiding op het kamp

We werken zo veel mogelijk met vaste begeleiders die een achtergrond hebben aan de PABO, ALO, of een andere opleiding waarin kinderen en/of sport centraal staan. Daarnaast vragen wij van iedere surfinstructeur en begeleider een Verklaring Omtrent Gedrag op.

Ga jij mee op deze chille surfweek? BOEK HET ZOMERKAMP

© 2024 Surfana | Algemene voorwaarden - Privacy Policy - Website by Sturdy digital