Loop stage bij Surfana! Het leukste stage bedrijf van Nederland

Wanna join the Surfana family?

Zoek je een toffe stage? Wij zoeken nog een aantal stagiaires voor aankomend seizoen! De stageperiode is van april t/m september (maanden daarbuiten in overleg). De stageplekken voor MBO voor de receptie, evenementen en zomerkampen zijn helaas VOL!

Is een stage bij Surfana iets voor mij?

Wil jij je passie voor het strand en de zee te delen? Kun je surfen of wil je graag leren surfen? Houd je van relaxte mensen en ben je een harde werker? Dat klinkt als een match!

Ervaringen van stagiaires

Om beter te begrijpen hoe het is om stage te lopen bij Surfana hebben we wat stagiaires naar hun ervaring gevraagd.

Toevallig waren er alleen maar vrouwelijke stagiaires aanwezig maar we hebben ook hele leuke mannen werken hoor:)

Wat zoeken wij?

Voor onze verschillende locaties zijn wij op zoek naar sportieve en gastvrije stagiaires.

We verwachten een zelfstandige houding, in ruil daarvoor krijg je van ons vrijheid en verantwoordelijkheid en daarnaast de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in jouw vakgebied.

Interesse? Kijk hieronder of we een mooie stage voor je hebben

Assistent manager Surfana Festival (HBO stage)

Als stagiair van de Surfana Festival manager ga je aan de slag binnen ons festival team. Je zult op administratief en organisatorisch gebied ondersteunen: mails versturen en beantwoorden, feestjes organiseren, contact met productie partijen, etc. Daarnaast werk je ook mee op het festival zelf om te zorgen dat alles wat je van tevoren samen bedacht hebt ook daadwerkelijk op de juiste manier uitgevoerd wordt.

Assistent manager surfschool (HBO stage)

Als stagiaire assistent manager ga je aan de slag bij de receptie op de surfschool van Zandvoort of Vlieland. Wij organiseren elk seizoen surflessen en zomerkampen voor kinderen en volwassenen, bedrijfs- en groepsuitjes, sportdagen en schoolkampen. We groeien constant en daarom zijn we op zoek naar een stagiair die onze surfschool manager kan ondersteunen en met leuke nieuwe ideeën kan komen. Je werkt mee op de receptie en beantwoordt daar de email en telefoon, je houd je bezig met het inplannen van surflessen, regelt de verhuur van materiaal, je zorgt dat de locatie er netjes uitziet, verwelkomt gasten en zorgt dat iedereen met een glimlach het strand weer verlaat. We verwachten een zelfstandige houding, in ruil daarvoor krijg je van ons vrijheid en verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je te ontwikkelen in je vakgebied. Binnen Surfana is er ruimte om door te groeien en hier helpen we je graag bij. Wij vinden het belangrijk dat iedereen binnen onze organisatie met passie en plezier bij ons werkt.  Vereisten
 • je spreekt Nederlands, Engels en bij voorkeur Duits;
 • je kan stage lopen van april tot en met september 
 • je bent ook beschikbaar in de avonden en weekenden

Marketing stage bij Surfana Collective (MBO & HBO stage)

Als stagiair bij onze content tak ga je aan de slag bij ons marketing team. Jij gaat ons helpen zo veel mogelijk te mensen inspireren.  We leren je in een team werken, technische skills en je krijgt de ruimte om ideeën in te brengen en uit te voeren. Afhankelijk van je skills en leerwensen ga je aan de slag op 1 vd volgende onderdelen:
 • Copy write & Social media
 • Content creatie
 

Kunst producent bij Surfana Festival (HBO stage)

Je gaat aan de slag om een bijzonder kunst programma samen te stellen bij Surfana Festival. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van het kunstprogramma, de uitvoering ervan op het festival en de afhandeling na het festival. Je gaat op zoek naar bijzondere kunstprojecten rond de thema’s; ‘Surf, Duin en Zee’, ‘Duurzaamheid en hergebruik’ en ‘Mensen die doen waar ze gelukkig van worden’. De kunstvormen kunnen fotografie, film, tekst en bouwwerken zijn. Surfana wilt graag een podium geven aan beginnende kunstenaars. Je zoekt kunstenaars die zich identificeren met de Surfana gedachte en mensen willen inspireren.

Kunstproject maken op Surfana Festival (MBO en HBO stage)

Surfana Festival wilt graag een podium zijn voor beginnende kunstenaars met een visie. We zijn op zoek naar beginnende gepassioneerde kunstenaars die zich identificeren met de Surfana gedachte en het tof vindt om andere mensen te inspireren. Lijkt dit je wat? Lees dan verder!

Surfana Festival

Surfana Festival is voor velen het ultieme (Surf) festival met bands over de hele wereld, 60+ verschillende workshops en een hele bijzondere locatie midden in de duinen naast zee. Maar eigenlijk is het meer dan dat. Tijdens het Surfana weekend kom je in contact komt met alle zaken waar je echt gelukkig van wordt. Alles waar Surfana voor staat:, genieten in de natuur, nieuwe ervaringen opdoen, in contact komen met bijzondere mensen en jezelf, komt in het Surfana Festival weekend samen.

Wat houdt het in?

Wij verwachten een bijzonder kunst- werk/programma dat in lijn is met de visie van Surfana. Je maakt een kunstproject rond de volgende thema’s ‘Surf, Duin en Zee’, ‘Duurzaamheid en hergebruik’ en ‘Mensen die doen waar ze gelukkig van worden’. Het liefst werk je met gerecycled of recyclebaar materiaal. De kunstvormen kunnen fotografie, film, tekst en bouwwerken zijn. We verwachten een bepaalde mate van betrokkenheid bij het festival. Je bouwt zelf je kunstproject op en af en bent aanwezig tijdens het festival. Verder ben je vrij om jouw creativiteit nog meer te laten zien in de vorm van bijvoorbeeld een inspirerende workshop of lezing.

Wat bieden wij?

 • Een jong bedrijf vol gepassioneerde mensen;
 • de kans om je te ontwikkelen en zelf veel inbreng te kunnen geven;
 • inspiratie van andere bijzondere mensen die dicht bij zichzelf staan;
 • onbeperkt gebruik van onze surfmaterialen en een slaapplek tijdens het festival.

Vrijwilligers coördinator Surfana Festival (HBO stage)

Als vrijwilligers coördinator ga je aan de slag binnen ons Surfana Festival team. Je bent verantwoordelijk voor al de vrijwilligers tijdens Surfana Festival. Voor en tijdens Surfana festival zijn we afhankelijk van 100+ vrijwilligers. Jij zorgt dat deze mensen een toptijd hebben en ook goed hun werk doen! Jouw praktische werk zal bestaan uit klusdagen organiseren, planningen en draaiboeken maken, communicatie met vrijwilligers en de partijen die de vrijwilligers nodig hebben. Dan werk je ook mee op het festival zelf om te zorgen dat alles wat je van tevoren samen met de festival manager bedacht hebt ook daadwerkelijk op de juiste manier uitgevoerd wordt. Hoe leuk is dat?!

We proberen onze gasten altijd de mooiste ervaring te geven en te inspireren om ook een leven te kiezen gebaseerd op geluk. We werken op een mooie plek midden in de natuur en hechten waarde aan een persoonlijke benadering met de gasten en de crew.

Uitleg verschillende stages

We bieden stageplekken op Vlieland, in Bloemendaal en Zandvoort en voor Surfana Festival.

Studenten van de volgende opleidingen / scholen hebben stage bij ons gelopen:

 • HVA
  • Sport Management & Ondernemen
  • ALO
  • Commerciële Economie
  • Communicatie
 • Hogeschool Inholland Haarlem, Amsterdam, Diemen
 • Tio – Hogeschool en MBO
 • Cosmo Academy
 • Nova college
 • MBO College Almere / ROC van Flevoland; Sport en Bewegen
 • ROC van Amsterdam; Leisure & Hospitality
 • CIOS Haarlem
 • HKU
 • De Haagse hoge school – HALO
 • German Sports University Cologne

Ben je enthousiast geworden? Schrijf je dan hieronder in.

Volg jouw stage bij Surfana!

Zoek jij een leuk en vernieuwend bedrijf om stage te lopen? Dan is Surfana wellicht een match voor jou! Na het verzenden van dit formulier krijg je binnen 1 week antwoord. Helaas zijn de MBO stageplekken voor receptie, evenementen en zomerkampen VOL!
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.

  © 2022 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by New Fountain