The Earth & Surfana For a better planet

Surfana Beach Cleanup

Heb je ook zo een zin in het nieuwe strand seizoen? Wij wel! En om de lente schoon te beginnen organiseren we dit jaar weer in samenwerking met Rapa Nui en de Surfriders Foundation de grote strandschoonmaak.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Dat kan!

Houd samen de oceanen schoon

Het Surf Project

Surfen is voor iedereen. Ook voor kinderen met het syndroom van Down, autisme en/of ADHD. Daarom is het Surf Project opgericht. Zodat juist deze kinderen veilig en met positieve begeleiding kunnen kennis maken met surfen.

Wij zijn een van de locaties waar de surflessen van het Surf Project plaats vinden. Naast het plezier van surfen, is het belangrijkste doel van het Surf Project dat de kinderen meer zelfvertrouwen krijgen door deel te nemen aan zo’n stoere sport.

Meer informatie over het Surf Project

Surfana Festival Zero Waste

In 2018 zijn we gestart met onze missie om Surfana Festival ‘zero waste’ te krijgen. We gingen altijd al zo verantwoordelijk mogelijk met afval om. Maar na gesprekken met de jongens van Seavents wisten we dat we nog veel meer konden doen!

De focus ligt niet op het verantwoordelijk met afval omgaan, maar op ervoor zorgen dat er geen afval ontstaat. Deze manier van werken zorgt voor leuke en interessante vraagstukken en die vergt een hele creatieve manier van denken.

Wij gaan net zo lang door totdat Surfana Festival 99,9% Zero Waste is!

© 2023 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by Sturdy digital