Stand up Paddling (SUPPEN) Zandvoort en Bloemendaal

Stand up paddle in Zandvoort en Bloemendaal

Wat doen wij als er geen golven zijn? Suppen natuurlijk! Leer meer over deze mooie sport en geniet ervan op de meest bijzondere momenten. De Surfana surfscholen vind je op twee toplocaties aan de Nederlandse kust. Volg een SUP-les bij Surfana Rapa Nui in Bloemendaal aan Zee. Parkeer op de boulevard en loop zo richting het strand voor een SUP-les. Kom je met de trein? Onze surfschool Surfana Noosa bevindt zich op 5 minuten lopen van het station van Zandvoort. See you at the beach!

Wat gaan we doen tijdens SUP-les?

We beginnen met de (veiligheids-) instructies, waarna we het water op gaan. Het eerste gedeelte van de stand up paddle les zal bestaan uit het vinden van het balans op je board en beheersing van het board. Daarna leren we je draaien en snelheid maken. Afhankelijk van de omstandigheden gaan we daarna een afstand afleggen of proberen we al snel wat golfjes te surfen op de SUP.

Locaties

Surfana Noosa

Op loopafstand van station Zandvoort vind je onze surfschool bij strandtent Noosa. Hier waan je je in Australië, de beachclub is niet voor niets vernoemd naar de gelijknamige surfplaats, en de focus ligt helemaal op surfen en de surfvibe.

✔ Op loopafstand van station Zandvoort

✔ Knusse en persoonlijke surfschool

✔ Maandelijkse movie nights en clinics

✔ De uitvalsbasis voor lange zomeravonden

✔ Waan je in Noosa in Australië

Surfana Rapa Nui

Kom je met de auto of fiets uit Haarlem of Amsterdam? Dan is onze surfschool in Bloemendaal aan Zee de perfecte uitvalsbasis om te surfen. Kom naar Surfana Rapa Nui en geniet van de goede surf en gezelligheid.

✔ Vlakbij Haarlem

✔ Veel parkeermogelijkheden

✔ Ruim strand

✔ Focus op kids surfclub

✔ Gezellige strandtent met live muziek

Ik wil vaker suppen!

Wat nou als je na de basis SUP-les er geen genoeg van kunt krijgen? Dan kan je na afloop van de les een huurkaart aanschaffen. Je kunt dan langskomen wanneer je zin hebt en een SUP en wetsuit pakken!

Huur een SUP board

NIET VERGETEN!
MEENEMEN NAAR DE SUP-LES:
  • Zwemkleding (het liefst strakke) voor onder het wetsuit
  • Waterproof zonnebrand
  • Een handdoek
WIJ ZORGEN VOOR:
  • SUP board, paddle & wetsuits
  • Super enthousiaste surf instructeurs
  • Een geweldige ervaring!
Wil jij ook leren suppen? RESERVEER HIER EEN SUP-LES

© 2024 Surfana | Algemene voorwaarden - Privacy Policy - Website by Sturdy digital