Surfles: leer golfsurfen bij Surfana

Nederland heeft zeker golven om goed te leren surfen. Kom langs bij Surfana en neem een surfles om het zelf te ervaren. Zowel bij onze surfschool in Zandvoort als op Vlieland bieden wij surfles aan voor volwassenen en kinderen. Zo kan iedereen bij ons leren golfsurfen!

surfles voor volwassenen

Surfles Volwassenen

  • Wij leren je surfen!
  • Gekwalificeerde instructeurs
  • Geniet van de zee
Vanaf € 39,50

Neem een surfles bij Surfana en geniet van de zee!

Zandvoort (Noosa) & Bloemendaal (Rapa Nui) Vlieland
surfles voor kinderen

Surfles Kinderen

  • Voor kinderen van 7-13 jaar
  • Maak nieuwe surf vriendjes
  • Gekwalificeerde instructeurs
Vanaf € 29,50

Wat is er leuker voor een kind dan op het strand te zijn en te spelen in de zee? Surfen is precies dat! Let op: ben je 14 jaar of ouder? Boek dan een surfles voor volwassenen.

Noosa (Zandvoort) & Rapa Nui (Bloemendaal) Vlieland

De geschiedenis van surfen in Nederland

Golfsurfen in Nederland was altijd een sport voor een klein groepje mensen dat deze sport was tegen gekomen in het buitenland. Deze pioniers surften op surfboards die ze in het buitenland hadden gekocht en mee naar Nederland hadden genomen.

Afgelopen jaren is surfen steeds populairder geworden, en steeds meer mensen beseffen dat je ook in Nederland heerlijk kan surfen. Dit komt mede door de steeds betere voorspellingsmethodieken en blogs over surfen in Nederland. Ook wordt het materiaal van wetsuits steeds beter, waardoor je nu zelfs in de winter heerlijk warm kunt surfen in onze Noordzee!

Surfcultuur in Nederland

De surfcultuur in Nederland is groter aan het worden en steeds meer mensen vinden hun geluk in deze magische sport. Je hebt dan ook steeds meer websites over surfen en daarnaast komt er 4 keer per jaar een magazine uit over golfsurfen in Nederland.

Genieten van de Noordzee tijdens het surfen

Het mooiste van golfsurfen in Nederland is de bijzondere sfeer die het met zich mee brengt. Als Nederlandse surfer lig je met weer of geen weer in het water en dit kan magische momenten opleveren wanneer je één bent met de elementen.

De wat grimmig ogende Noordzee, uitgestrekte Nederlandse stranden, een zeehondje die even komt kijken wat jij doet op die maffe plank en ga zo maar door. Dat zijn de momenten die je tot diep van binnen het pure geluk laten voelen.

Surfen Noordzee bij Surfana

© 2023 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by Sturdy digital