Surfles voor kinderen

Kom ook naar het strand en leer surfen! Niets is leuker dan op een surfboard over de golven te glijden. Maar pas op! Voor je het weet ben jij veranderd in een echte surfdude of surfchick. Surfles voor kinderen neem je bij de tofste surfschool in Nederland. Kom golfsurfen bij Surfana!

Selecteer een locatie

Leren surfen voor kinderen

Golfsurfen is natuurlijk super stoere sport, maar bij ons geldt: ‘de beste surfer is degene die het meeste plezier heeft!’. Bij onze surfles voor kinderen gaat het dus niet om het presteren, maar vooral om samen plezier te hebben in het surfen en lekker actief te zijn! Bij ons op het strand maak je nieuwe vrienden en leer je super veel over onze zee en de natuur.

Hoe werkt een golfsurfles voor kinderen?

Golfsurfen kan een beetje spannend lijken, maar onze surfleraren doen er alles aan om jou een fijne en vooral plezierige surfles te geven in de Noordzee. Aan het begin van de surfles voor kinderen krijg je allereerst een goed wetsuit. Deze houdt jou lekker warm in de Noordzee. De surf leraar of lerares geeft daarna een korte instructie over het surfboard en de veiligheid. We doen een tof spel als warm-up en dan gaan we lekker golfsurfen!

Voor welke leeftijd zijn kids surflessen?

De surflessen voor kinderen bieden we aan voor de leeftijd 6-17 jaar. Alle kinderen moeten in het bezit zijn van zwemdiploma A en B. Voor iedere leeftijdgroep heeft surfana een geschikte manier van surfles geven.

Kom surfen bij Surfana!

Kies een locatie:

© 2021 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by New Fountain