Surfles voor kinderen

Kom ook naar het strand en leer surfen! Niets is leuker dan op een surfboard over de golven te glijden. Maar pas op! Voor je het weet ben jij veranderd in een echte surfdude of surfchick. Surfles voor kinderen neem je bij de tofste surfschool in Nederland. Kom golfsurfen bij Surfana!

Leren surfen voor kinderen

Golfsurfen is natuurlijk een super stoere sport, maar bij ons geldt: ‘de beste surfer is degene die het meeste plezier heeft!’ Bij onze surfles voor kinderen gaat het dus niet om het presteren, maar vooral om samen plezier te hebben in het surfen en lekker actief te zijn! Bij ons op het strand maak je nieuwe vrienden en leer je super veel over onze zee en de natuur.

Hoe werkt een golfsurfles voor kinderen?

Golfsurfen kan een beetje spannend lijken, maar onze surfleraren doen er alles aan om jou een fijne en vooral plezierige surfles te geven in de Noordzee. Aan het begin van de surfles voor kinderen krijg je allereerst een goed wetsuit. Deze houdt jou lekker warm in de Noordzee. De surfleraar of -lerares geeft daarna een korte instructie over het surfboard en de veiligheid. We doen een tof spel als warm-up en dan gaan we lekker golfsurfen!

Voor welke leeftijd zijn kids surflessen?

De surflessen voor kinderen bieden we aan voor de leeftijd 7-13 jaar. Ben je 14 jaar of ouder? Dan volg je een surfles voor volwassenen. Alle kinderen moeten in het bezit zijn van zwemdiploma A en B. Voor iedere leeftijdsgroep heeft Surfana een geschikte manier van surfles geven.

Waar zitten de Surfana surfscholen?

Wij hebben drie waanzinnige locaties aan de Nederland kust waar je kunt leren surfen.

Kom naar Surfana Rapa Nui in Bloemendaal aan Zee. Met een uitgestrekt strand, de ideale plek voor een surfles. Er is voldoende parkeergelegenheid en vanaf de parkeerplaats loop je zo naar onze surfschool.

Op loopafstand van het station en vlakbij het centrum van Zandvoort vind je Surfana Noosa. Onze splinternieuwe locatie voor het volgen van een surfles.

Ben je op Vlieland dan kan je ook een surfles boeken bij Surfana Vlieland op camping Stortemelk.

© 2023 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by Sturdy digital