Surfles voor volwassenen

Heb je jezelf altijd al afgevraagd hoe het voelt om met een surfboard over de golven te cruisen? Boek dan nu een surfles voor volwassenen in Zandvoort of Vlieland!

Je bent nooit te oud om te leren surfen!

Heb je altijd al zo willen surfen als Kelly Slater of Bethany Hamilton? Bij Surfana kan je de hele lente en zomer surflessen boeken. Wij hebben maar liefst drie surfscholen door heel Nederland waar je lessen kunt volgen bij gecertificeerde instructeurs. Je kunt ons vinden in Bloemendaal aan Zee bij Rapa Nui en op loopafstand van station Zandvoort bij Noosa. Voor het echte eilandgevoel kun je lessen boeken bij onze school op Vlieland bij camping Stortemelk.

Door te surfen stimuleer je de behoefte om vaker naar buiten te gaan, nieuwe kicks te ervaren en kun je zelfs een (positieve) verslaving krijgen aan de rush die je voelt als je mee wordt genomen door een golf. Deze positieve effecten ga jij zelf ervaren tijdens de surfles bij Surfana!

Hoe zijn de Nederlandse golven?

De golven in Nederland zijn zeer goed om volwassenen te leren surfen. Doordat er over het algemeen veel wind staat in Nederland zijn er bijna altijd wel golven waar je op kunt surfen.

De kwaliteit van de golven is misschien wat minder dan bijvoorbeeld in Australië of Hawaii, maar om te leren surfen heb je gewoon veel golven nodig. En die hebben we in Nederland!

“Wees bewust dat golfsurfen verslavend is en je leven definitief kan veranderen. Surfana is niet verantwoordelijk voor deze gevolgen en kan daarom niet aansprakelijk gesteld worden voor het opzeggen van je baan, relatie problemen of onverantwoordelijk reisgedrag. Mocht je hier vatbaar voor zijn is het verstandig alvorens een les te nemen je directe omgeving te waarschuwen!”

Kom surfen bij Surfana!

Selecteer een locatie

© 2023 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by Sturdy digital