Surfles voor volwassenen

Heb je jezelf altijd al afgevraagd hoe het voelt om met een surfboard over de golven te cruisen? Boek dan nu een surfles voor volwassenen in Zandvoort of Vlieland!

Selecteer een locatie

Je bent nooit te oud om te leren surfen!

Door te surfen stimuleer je de behoefte om vaker naar buiten te gaan, nieuwe kicks te ervaren en kun je zelfs een (positieve) verslaving krijgen aan de rush die je voelt als je mee wordt genomen door een golf. Deze positieve effecten ga jij zelf ervaren tijdens de surfles bij Surfana!

Hoe zijn de Nederlandse golven?

De golven in Nederland zijn zeer goed om volwassenen te leren surfen. Doordat er over het algemeen veel wind staat in Nederland zijn er bijna altijd wel golven waar je op kunt surfen.

De kwaliteit van de golven is misschien wat minder dan bijvoorbeeld in Australië of Hawaii, maar om te leren surfen heb je gewoon veel golven nodig. En die hebben we in Nederland!

Wees bewust dat golfsurfen verslavend is en je leven definitief kan veranderen. Surfana is niet verantwoordelijk voor deze gevolgen en kan daarom niet aansprakelijk gesteld worden voor het opzeggen van je baan, relatie problemen of onverantwoordelijk reisgedrag. Mocht je hier vatbaar voor zijn is het verstandig alvorens een les te nemen je directe omgeving te waarschuwen!

Kom surfen bij Surfana!

Selecteer een locatie

© 2022 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by New Fountain