HomeSurfvakanties – Surfana Surftrips

Surfvakanties – Surfana Surftrips

Ben jij op zoek naar jouw volgende surfvakantie of wil je juist leren surfen? Surfana is er voor je! Met een breed aanbod in binnen- en buitenland genieten we samen van de golven, gezelligheid en de prachtige natuur.

Surfana Camp Bloemendaal

  • 5 minuten van het strand
  • Dagelijkse heerlijk ontbijt
  • Surfles & yoga pakketten

Op blote voeten dansen, zingen bij een kampvuur, wakker worden met de zoute zeebries. Surfana surf camp is dé plek om tot rust te komen, de zomer te vieren en samen.

Beleef Surfana Bloemendaal

Surfana Camp Vlieland

  • Op een Waddeneiland direct aan zee
  • Surf- & yoga weekenden
  • Ongerepte natuur

Vaar met de veerdienst naar het mooiste eiland van Nederland. Eenmaal aangekomen ben je helemaal ontspannen en klaar voor avontuur!

Ervaar Surfana Vlieland

Surf & Yoga vakanties

  • Combineer surfen en yoga
  • Locaties in de duinen aan zee
  • Naast vakanties ook weekenden in NL

Surfen en yoga; Een match made in heaven! Combineer deze activiteiten tijdens een vakantieweek of weekendje weg.

Boek een surf & yoga vakantie

Wat is de ideale surfvakantie voor volwassenen?

Als je wilt leren surfen is het belangrijk dat je dit op golven doet die passen bij dit niveau. De Nederlandse golven zijn erg goed om de basistechnieken van het surfen te leren. De golven in Nederland komen constant achter elkaar waardoor je veel kunt oefenen. Daarnaast zijn ze vaak niet heel groot waardoor je rustig en met vertrouwen kunt beginnen.

In het buitenland kan je ook erg goed leren surfen. Het is wel belangrijk dat je weet waar je heen gaat. Zo kan je op een strand staan met de perfecte beginners golven en een strand verder met gevaarlijke gevorderde golven. Het is belangrijk dat je hierin goed begeleid wordt. Welke surfspot is het best met de huidige omstandigheden?

Sommige gebieden hebben veel surfspots bij elkaar die allemaal anders zijn. Dit kan heel frustrerend zijn omdat het op elk strand elke keer weer anders is. Als je het gebied goed kent, is het juist heel fijn! Je kijkt naar de voorspellingen en je weet ongeveer hoe de golven op elk strand zullen zijn. De Algarve is zo’n gebied en dit is de belangrijkste reden dat we een surfvakantie naar Portugal zijn gaan organiseren. In de Algarve heb je bijna bij alle omstandigheden goede golven voor elk niveau’s. Dus of je nu beginner bent of gevorderd, wij zorgen er voor dat jij de meest ideale golven kunt surfen om op een leuke manier jezelf door te ontwikkelen.

© 2021 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by New Fountain