Surfana Surf Hostel Vlieland

Surf Hostel Vlieland (21+)

Zoek je een leuke gezellige plek om een weekend te ontspannen? Kom dan naar het Surfana Hostel op Vlieland!

Jij kunt elk weekend in de zomer terecht in het Surfana Hostel op Vlieland om te genieten en te ontspannen. Je kunt lekker chillen op het strand of juist jouw dag volplannen met leuke activiteiten. Precies waar jij zin in hebt! Wij zorgen ervoor dat er in de ochtend een lekker ontbijtje voor je klaar staat en dat je zaterdagavond geniet van een overheerlijke biologische barbecue.

BEKIJK HIER HOE FIJN EEN WEEKENDJE WEG NAAR VLIELAND KAN ZIJN!

Zin om er even uit te gaan? BOEK HET SURF HOSTEL

Waar slaap je tijdens het weekendje weg?

Tijdens dit weekendje op Vlieland verblijf je in ons Surf Hostel op kampeerterrein Stortemelk. Je overnacht midden in de natuur, maar wel met comfort!

Kies zelf hoe je wilt overnachten

We hebben verschillende opties qua overnachten. We hebben onze kampeerbungalows waar stapelbedden in staan, deze ruimte deel je met andere gasten van het surfweekend.

Als je behoefte hebt aan meer privacy kan je ervoor kiezen om in een tweepersoons tipi-tent te overnachten. Al onze bedden en tenten zijn voorzien van kwalitatieve matrassen.

  • Kom tot rust op een Waddeneiland
  • Ervaar het zorgeloze eiland leven
  • Overnacht in de natuur direct aan zee

Locatie: Vlieland

Dit prachtige eiland heeft veel moois te bieden. Velen zeggen dat een weekend te kort is, maar je moet ergens beginnen!

Unieke eiland vibes

Wij krijgen regelmatig de vraag “Hoe komt het dat iedereen zo relaxt is op Vlieland?”. Dit heeft voornamelijk te maken met de overtocht. Deze duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten en is een mooie gelegenheid om alles wat je op het vaste land bezig houdt nog even te overdenken en vervolgens los te laten. Zo komt (bijna) iedereen totaal ontspannen aan op het eiland.

Ontdek de bijzondere natuur van het eiland

Vlieland heeft een erg divers landschap. Naast veel bos en beschermd duingebied bestaat de westelijke helft van het eiland uit een grote zandvlakte, ook wel de Noordelijke Sahara genoemd. Dit alles is heerlijk om te wandelen of rond te fietsen. Op meerdere plekken op het eiland kan je zowel de Noordzee als de prachtige Waddenzee zien, echt een adembenemend uitzicht!

Surf hostel Into the Great Wide Open

Er worden op Vlieland twee erg leuke festival georganiseerd: Into The Great Wide Open en haar kleine broertje Here Comes Th Summer. Kom bij ons overnachten tijdens deze festivals om jouw ervaring nog chiller te maken!

Waarom bij Surfana logeren tijdens ITGWO?

  1. Je slaapt altijd droog!
  2. Er staat een bed voor je klaar
  3. Geen (extra) gesleep met tenten
  4. Koelkast tot je beschikking
  5. Genoeg chill plek om comfortabel te ontbijten

Hostel tijdens Into The Great Wide Open

surf hostel vlieland

Zin om er even uit te gaan? BOEK HET SURF HOSTEL

© 2020 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by New Fountain