Surf & yoga vakantie in Nederland Bloemendaal aan Zee

Prachtige uitzichten, de geur van de natuur en genieten van de zee en de duinen zorgen ervoor dat je optimaal geniet van het moment en het maximale uit jezelf haalt.

Op dit moment bieden we geen speciaal Yoga Weekend aan in Bloemendaal maar wel op Vlieland. Bekijk Yoga Weekend Vlieland

Surf & yoga vakantie in Nederland (21+)

Kom tot jezelf tijdens de yoga en de meditaties, ervaar het surfen en geniet van de vrijheid in de natuur tijdens de surf en yoga vakantie.

Wat gaan we doen tijdens het surf & yoga retreat?

Tijdens onze Surf & Yoga retreat word je elke dag wakker op de prachtige camping de Lakens. De dag wordt begonnen met een hartverwarmende ochtend yoga-flow, in de duinen of op het strand, en een geleide meditatie om jouw inner peace te vinden. Hierna wacht er een vers gemaakt ontbijt op jou en een dag gevuld met surfen, relaxen, plezier en een glimlach.

Besteed de dag door het mooie Nationaal Park van de Kennemerduinen te verkennen, dansen met zonsondergang en het hebben van een geweldige tijd met nieuwe ontmoetingen. De yoga lessen zijn een combinatie van vinyasa & yin lessen met als hoogtepunt van de week een afsluitende cacao-ceremonie. Laat de zonneschijn in jouw toe en laten we de happy vibes in ons vinden.

Voor wie is de surf & yoga vakantie?

De yogalessen zijn voor alle niveaus, het gaat er tenslotte niet om of dat je je kleine teen kunt raken maar dat je door middel van yoga, meer rust in jezelf gaat ervaren en van alles om je heen.

Heb je meer behoefte om te ontspannen? Daar is ook genoeg ruimte voor in deze week. Komt tot rust in het prachtige omliggende duingebied, boek een massage of maak gratis gebruik van de sauna op het camping terrein.

Onze chef zal je dagelijks voorzien van een overheerlijk ontbijtje, een warme lunch en een gezond diner!

De host en yoga lerares van het surf en yoga retreat

Carla’s passie voor holistische gezondheid, sporten en een vrolijke levensstijl heeft tot haar liefde voor yoga geleid. Ze is altijd dichtbij het water, zonneschijn en mooie plekken, omgeven door liefdevolle mensen en goede vibes.
Haar toewijding voor yoga is te zien in haar unieke en persoonlijke lessen, met een combinatie van creatieve en atletische vinyasa-flows met ademhalingsoefeningen, meditatie en yoga-filosofie. Voor haar is yoga dé manier om onze geest, lichaam en hart gezond en tevreden te houden.

Zin om een week lekker tot jezelf te komen? De data voor 2023 zijn nog niet bekend

Waar slaap je tijdens het surf en yoga retreat?

Tijdens deze yogaweek in Bloemendaal aan Zee verblijf je in een Surf Sheddie Deluxe op camping De Lakens. Je overnacht midden tussen de duinen, op 5 minuutjes lopen van zee

De Surf Sheddie’s

Onze Surf Sheddie’s zijn ingericht met comfortabele bedden. Het enige wat je nog mee hoeft te nemen is een slaapzak en een kussen. Wij bieden onze Surf Sheddie’s aan voor twee personen. Kom je alleen? Geen probleem, leuk zelfs! Wij vragen hier wel €200,- extra voor.

  • Kom tot jezelf en verbind met jezelf en anderen
  • Geniet en ervaar bijzondere natuur
  • Leer surfen

Locatie yoga week: Bloemendaal aan Zee

De Surfana surf en yoga vakantie vindt plaats op Camping de Lakens.

Een en al luxe tijdens de yogavakantie

Camping de lakens ligt midden in de duinen, direct naast de zee en is voorzien van alle luxe die een mens nodig kan hebben. Na een inspannende dag naar de sauna of een lekkere massage, het kan allemaal.

De omgeving van het yoga retreat in bloemendaal aan zee

Waar de wilde dieren los rondlopen, de vogels ons toezingen en de zee bijna onze achtertuin is. Val achterover met een goed boek in onze hangmat, chill op het camp, kom tot je jezelf in het prachtige duingebied of waag een dansje bij strandtenten van Bloemendaal aan zee.

Zin om een week lekker tot jezelf te komen? De data voor 2023 zijn nog niet bekend

© 2023 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by Sturdy digital