Surf & yoga vakantie in Nederland Bloemendaal aan Zee

Prachtige uitzichten, de geur van de natuur en genieten van de zee en de duinen zorgen ervoor dat je optimaal geniet van het moment en het maximale uit jezelf haalt.

Terug naar Surfvakanties – Surfana Surftrips HomeSurfvakanties – Surfana SurftripsSurf en yoga vakantie in Nederland

Surf & yoga vakantie in Nederland (21+)

Kom tot jezelf tijdens de yoga en de meditaties, ervaar het surfen en geniet van de vrijheid in de natuur tijdens de surf en yoga vakantie.

Wat gaan we doen tijdens de surf & yoga week?

De surf en yogaweek begint zondagmiddag rond 17:00 op ons camp op camping de Lakens in Bloemendaal aan zee waar je 5 nachten zult verblijven in een Surf Sheddie Deluxe. Al onze sheddie’s zijn ingericht met comfortabele matrassen.

Deze yogaweek staat in het teken van verbinden, verbinden met jezelf en met elkaar. Vanuit de yogalessen krijg je kennis mee over het lichaam en geest, wat zowel toepasbaar is in het surfen als het dagelijks bewegen. Ook maak je kennis met het surfen en de Noordzee met als doel om zelfstandig golven te pakken en met zelfvertrouwen in het water te liggen. Naast de dagelijkse yoga en surflessen is er een mooi avondprogramma met verdiepende activiteiten.

Voor wie is de surf & yoga vakantie?

De yogalessen zijn voor alle niveaus, het gaat er tenslotte niet om of dat je je kleine teen kunt raken maar dat je door middel van yoga, meer rust in jezelf gaat ervaren en van alles om je heen.

Heb je meer behoefte om te ontspannen? Daar is ook genoeg ruimte voor in deze week. Komt tot rust in het prachtige omliggende duingebied, boek een massage of maak gratis gebruik van de sauna op het camping terrein.

Onze chef zal je dagelijks voorzien van een overheerlijk ontbijtje, een warme lunch en een gezond diner!

De host en yoga lerares van het surf en yoga retreat

Als vaste yoga docent van Camping de Lakens geeft Inge al 7 jaar met veel passie yoga les en yoga weekenden. Haar passie voor lesgeven begon tijdens een teacher training in India. Daarna volgde er nog verschillende opleidingen en cursussen in Nederland en buitenland.

Elke dag beginnen we met een heerlijke yogales en soms wordt de dag ook nog eens afgesloten met een relaxte cool down les (afhankelijk van bijvoorbeeld de golfvoorspellingen). Afhankelijk van het niveau en de wensen van de groep zullen er zowel rustige als actieve lessen aangeboden worden. De yoga lessen zijn gebaseerd op Yin-Yang yoga en Kundalini yoga.

yogavakantie

Zin om een week lekker tot jezelf te komen? KOM NAAR BLOEMENDAAL AAN ZEE

Waar slaap je tijdens het surf en yoga retreat?

Tijdens deze yogaweek in Bloemendaal aan Zee verblijf je in een Surf Sheddie Deluxe op camping De Lakens. Je overnacht midden tussen de duinen, op 5 minuutjes lopen van zee

De Surf Sheddie’s

Onze Surf Sheddie’s zijn ingericht met comfortabele bedden. Het enige wat je nog mee hoeft te nemen is een slaapzak en een kussen. Wij bieden onze Surf Sheddie’s aan voor twee personen. Kom je alleen? Geen probleem, leuk zelfs! Wij vragen hier wel €200,- extra voor.

  • Kom tot jezelf en verbind met jezelf en anderen
  • Geniet en ervaar bijzondere natuur
  • Leer surfen

Locatie yoga week: Bloemendaal aan Zee

De Surfana surf en yoga vakantie vindt plaats op Camping de Lakens.

Een en al luxe tijdens de yogavakantie

Camping de lakens ligt midden in de duinen, direct naast de zee en is voorzien van alle luxe die een mens nodig kan hebben. Na een inspannende dag naar de sauna of een lekkere massage, het kan allemaal.

De omgeving van het yoga retreat in bloemendaal aan zee

Waar de wilde dieren los rondlopen, de vogels ons toezingen en de zee bijna onze achtertuin is. Val achterover met een goed boek in onze hangmat, chill op het camp, kom tot je jezelf in het prachtige duingebied of waag een dansje bij strandtenten van Bloemendaal aan zee.

Zin om een week lekker tot jezelf te komen? KOM NAAR BLOEMENDAAL AAN ZEE

© 2021 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by New Fountain