Surfweekend

Surfana biedt het surfweekend aan op twee prachtige locaties midden in de natuur. Bloemendaal aan Zee en Vlieland. Je slaapt op een camping omgeven door duinen, strand en zee. De perfecte manier om lekker tot rust te komen. Wil jij ook een ontspannen weekend? Ga dan met ons mee op surfweekend!

surfweekend op vlieland

Surfweekend Vlieland

  • Island vibes!
  • Surflessen + verdieping in de theorie
  • Bio barbecue & lekkere ontbijtjes
Vanaf € 150

Altijd al willen surfen op een eiland maar is Hawaii te ver weg? Ga dan met ons mee naar Vlieland waar jij ook zeker de fijne eiland vibes zal ervaren.

Leer surfen op Vlieland

Kan je in een weekend leren surfen?

In een weekend kunnen wij jou zeker de basisvaardigheden van het surfen leren! Waar het is daarna aan jou om veel tijd in het water door te brengen om deze kennis goed in de praktijk toe te passen. Het surfweekend is hiervoor de perfecte start.

Surfen is een sport waarbij je nooit uitgeleerd bent. Om goed te leren surfen moet je jezelf op verschillende vlakken ontwikkelen. Natuurlijk het fysieke gedeelte. Hoe peddel je? Hoe sta je op? Welke houding neem je aan? Maar daarnaast is er ook een heel ander aspect van het surfen, namelijk hoe ga je om met de zee? Waar lig je in het water? Welke golf pak je en welke golf niet? Dit alles is een combinatie van praktische kennis en ervaring.

Wil je langer dan een weekend surfen? Kies dan voor een surfweek in Bloemendaal. Dan weet je zeker dat klaar bent voor die surftrip naar Hawaii!

Zijn er in Nederland wel golven?

Er zijn zeker golven in Nederland. Wij snappen dat mensen dit zichzelf afvragen. De meesten van ons gaan naar het strand als het lekker strandweer is. Dit zijn een aantal dagen in de zomermaanden en zijn vaak op twee handen te tellen. Als er wind staat, en dit is in Nederland gelukkig erg vaak, kan er meestal gesurft worden.

Zeker om te leren surfen zijn de golven in Nederland ideaal. Het is slim om het eerst op wat kleinere golven te leren zodat je de basis goed onder de knie krijgt. Hierna kan je vervolgens jouw geluk gaan beproeven op de grotere golven van Frankrijk of tijdens een surfvakantie in Portugal. Een goed begin is het halve werk en een surfweekend in Nederland biedt je deze optie.

Surfen combineren met yoga

Surf en yoga gaan heel lekker samen. De rust die je bij surfen in de natuur vindt, ontdek je bij yoga in jezelf. Omdat er zoveel raakvlakken zijn tussen beide disciplines, bieden wij weekendjes weg aan waarbij we surf en yoga combineren.

Waar kan je bij Surfana terecht voor een surf en yoga ervaring?

  1. Surf & Yoga weekend in Bloemendaal
  2. Surf & Yoga weekend op Vlieland

Wil je langer dan een weekend genieten van surfen en yoga? Ga dan met Surfana mee op een Yogaweek in Bloemendaal.

© 2024 Surfana | Algemene voorwaarden - Privacy Policy - Website by Sturdy digital