Surf materiaal huren Zandvoort - Bloemendaal - Vlieland

Ga surfen wanneer jij wilt! Op onze locaties kan je bijna altijd terecht voor een surfboard en wetsuit.

Surf materiaal reserveren Zandvoort en Bloemendaal

Surfboard, wetsuit en/of SUP verhuur

Trotseer jij zonder problemen de golven en wil je in plaats van een les alleen gear boeken? Bij onze surfscholen in Bloemendaal bij Rapa Nui, Zandvoort bij Noosa en Vlieland op Stortemelk kan je een board en wetsuit huren. Voor €8,50 per uur kan jij kiezen uit een ruim aanbod aan boards. Voor ieder niveau hebben wij een geschikte plank. Zorg er wel voor dat je online een reservering maakt, dan ben je sowieso verzekerd van een board en wetsuit.

Surf gear huren op Vlieland? Dat kan op locatie. We zien je graag verschijnen bij camping Stortemelk waar we het juiste board voor je hebben klaarliggen.

Huurtegoed

Op onze locatie in Zandvoort werken we met huurtegoed. Op deze manier kunnen we jou wat extra geven, zodat jij langer kan genieten van het surfen! Huurtegoed kan je aanschaffen op locatie bij onze surfschool receptie.

 1. Als je een tegoed neemt van €50,- krijg je er van ons gratis €10,- huurtegoed bij.
 2. Bij een toegoed van €100,- krijg je zelfs €25,- gratis er bovenop!

Als je een abonnement wilt voor onbeperkte verhuur in Zandvoort dan kan dit. Kies hier het verhuur abonnement dat bij jouw wensen past.

Pin only

Je betaalt achteraf voor het huren van een board en wetsuit, dan kijken we hoelang je in het water bent geweest. Voor de verhuur is het alleen mogelijk om met pinpas te betalen. Deze kan je vooraf inleveren als borg voor het gehuurde surf materiaal.

Surf materiaal huren:

Surfboard huren

We hebben een ruime keuze aan sofftops in ons assortiment. Van shortboards, 4’8, funboards in 7’6 en longboards tot 9’0. We geven graag advies over het type surfboard dat past bij je niveau en de surf condities. Wijzelf gaan vaak met softtops het water in, omdat je er veel golven mee pakt en goed aan je techniek kunt werken.

Wil je onbeperkt een surfboard huren tijdens het hele seizoen? Boek hier een surfboard rental unlimited

 • Softtops
 • €8,50 per uur
 • Diverse maten voor verschillende niveau's
 • €200 voor onbeperkt huren tijdens het hele seizoen

Materiaal verhuur bij Noosa en Rapa Nui dient online gereserveerd te worden. Bij Surfana Vlieland kan je op locatie of telefonisch reserveren.

Wetsuit huren

Ieder seizoen wordt de collectie wetsuits weer vervangen door nieuwe. Daardoor hebben we altijd een ruime selectie van goede nieuwe wetsuits hangen. We hebben 5/3 mm wetsuits, hiermee kun je in het koude voorjaar al de Noordzee in. In april verhuren we ook schoentjes, caps en handschoenen. Voor de zomer hebben we 4/3 mm wetsuits in alle maten, zodat je het nooit te koud of te warm hebt.

Wil je onbeperkt een wetsuit huren tijdens het hele seizoen? Boek hier een wetsuit rental unlimited

 • Ruime keuze 5/3 en 4/3 wetsuits
 • €5,- per uur
 • Handschoenen, schoentjes en cap €2,50 per item of €5,- voor alle accessoires
 • €130 voor onbeperkt huren tijdens het seizoen

Als je alleen een wetsuit of accessoires (schoentjes, handschoenen, cap) wilt huren hoef je dit niet vooraf te reserveren.

SUP-board huren

Als er een dag weinig of geen golven staan en je al enige ervaring hebt met SUP-en, kan je bij ons een SUP-board huren! Het is heel rustgevend om een stukje de kust uit te peddelen, onderweg zie je mogelijk een zeehond en bij terugkomst heb je een goede workout gehad. SUP-en is een ideale activiteit tussen het zonnen en chillen op het strand door. Ga je voor het eerst SUP-en? Kies dan voor een SUP-les, deze kost €32,50 p.p. en start vanaf drie personen. Een ervaren instructeur geeft je de eerste instructies en zal je ook wijzen op de maatregelen om weer veilig terug aan de kust te komen.

 • Goede stabiele SUP's voor beginners
 • €12,50 per uur
 • SUP + Paddle

Let op: SUP-lessen en verhuur kan geboekt worden vanaf 14 jaar.

 

Materiaal verhuur bij Noosa en Rapa Nui dient online gereserveerd te worden. Bij Surfana Vlieland kan je op locatie of telefonisch reserveren.

Check of er golven zijn!

Kijk voor een update van de voorspellingen op onze Instagram. Je kunt ook de websites van Windguru of Surfline gebruiken. Het duurt even voor je de golfvoorspellingen leert lezen, check vooraf altijd de wind, het getij en de golfhoogte, daar leer je van!

Het beste is natuurlijk zo vaak mogelijk gaan! Meer leren over golven voorspellen en lezen? Sluit je dan aan bij de surfclub, daar komt de theorie uitgebreid aan bod.

Heb je nog nooit eerder gesurft? NEEM DAN EERST EEN SURFLES

© 2023 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by Sturdy digital