Surf materiaal huren Vlieland & Zandvoort

Ga surfen wanneer jij wilt! Op onze locaties kan je bijna altijd terecht voor een surfboard en wetsuit.

Surf materiaal reserveren Zandvoort

HomeVerhuur

Surfverhuur

Wil je naast je surflessen blijven oefenen? Of vind je het leuk om te surfen, maar heb je nog geen eigen materiaal? Bij ons kan je een surfboard huren en een wetsuit huren. Dit kan al wanneer je minimaal één surfles hebt gehad, of al ervaring hebt met surfen. Bij Surfana zorgen we ieder seizoen voor een mooie selectie surfboards voor ieder niveau.

Surf materiaal huren bij Surfana Zandvoort

Surfmateriaal dien je altijd vooraf te reserveren. Dit kan via de website. Je reserveert een tijdslot van 2 uur, en achteraf betaal je op de surfschool voor de periode dat je in het water hebt gelegen. Ook voor surfclub leden dient verhuur vooraf gereserveerd te worden via dit formulier.

Huurtegoed

Op onze locatie in Zandvoort werken we met huurtegoed. Op deze manier kunnen we jou wat extra geven, zodat jij langer kan genieten van het surfen! Huurtegoed kan je aanschaffen op locatie bij onze surfschool receptie.

 1. Als je een tegoed neemt van €50,- krijg je er van ons gratis €10,- huurtegoed bij.
 2. Bij een toegoed van €100,- krijg je zelfs €25,- gratis er bovenop!

Als je een abonnement wilt voor onbeperkt huur in Zandvoort dan kan dit. Kies hier het verhuur abonnement dat bij jouw wensen past.

Pin only

Je betaald achteraf voor het huren van een board en wetsuit, dan kijken we hoelang je in het water bent geweest. Voor de verhuur is het alleen mogelijk om met pinpas te betalen. Deze kan je vooraf inleveren als borg voor het gehuurde surf materiaal.

Surf materiaal huren:

Surfboard huren

We hebben een ruime keuze aan sofftops in ons assortiment. Van shortboards, 4’8, funboards in 7’6 en longboards tot 9’0. We geven graag advies over het type surfboard dat past bij je niveau en de surf condities. Wijzelf gaan vaak met softtops het water in, omdat je er veel golven mee pakt en goed aan je techniek kunt werken.

 • Softtops
 • € 7,50 p/uur
 • Diverse maten voor verschillende niveau's

Wetsuit huren

Ieder seizoen wordt de collectie wetsuits weer vervangen door nieuwe. Daardoor hebben we altijd een ruime selectie van goede nieuwe wetsuits hangen. We hebben 5/3 mm wetsuits, hiermee kun je in het koude voorjaar al de Noordzee  in. Ook verhuren we schoentjes, caps en handschoenen tot en met april. Voor de zomer hebben we ook 4/3 mm wetsuits in alle maten, zodat je het nooit te koud of te warm hebt.

 • Ruime keuze 5/3 en 4/3 wetsuits
 • € 5,- p/uur
 • Handschoenen, schoentjes en cap €2,50 per item of €5,- voor alle accessoires

SUP board huren

Als er een dag weinig of geen golven staan en je al enige ervaring hebt met SUP-en, kan je bij ons een SUP-board huren! Het is heel rustgevend om een stukje de kust uit te peddelen, onderweg zie je mogelijk een zeehond en bij terugkomst heb je een goede workout gehad. SUP-en is een ideale activiteit tussen het zonnen en chillen op het strand door. Ga je voor het eerst SUP-en? Kies dan voor een SUP-les, deze kost €25,- p.p. en start vanaf drie personen. Een ervaren instructeur geeft je de eerste instructies en zal je ook wijzen op de maatregelen om veilig weer terug aan de kust te komen.

 • Goede Stabiele SUP's voor beginners
 • €12,50 p-/uur
 • SUP + Paddle

Check of er golven zijn!

Kijk voor een update van de voorspellingen op onze facebook. Je kunt ook de websites van Windguru of Magicseaweed gebruiken. Het duurt even voor je de golfvoorspellingen leert lezen.

Het beste is zo vaak mogelijk gaan! Steeds kijk je wat de voorspellingen voor de wind, golven en het getij waren en zo leer je het snelst wat het beste is. Je kunt ons op locatie bij de surfschool ook altijd om tips vragen.

Heb je nog nooit eerder gesurft? NEEM DAN EERST EEN SURFLES

© 2021 Surfana | Algemene voorwaarden - Website by New Fountain